Hidayet Kıran ve Salih Kılınç araştırdı: Belediye Başkanlığı koltuğunda 730 gün nasıl geçti? BAŞKAN ÇAKIN 2 YILDA UŞAK’I NASIL YÖNETTİ?

www.usakgundem.com İnternet sitemizde bundan sonra Uşak ve Siz Sayın Uşaklıları ilgilendiren konuları araştırmak üzere özel bir birim kurduk. Bu özel birimimizin adını da “Uşak’ın Dedektifleri” koyduk.
Hidayet Kıran ve Salih Kılınç araştırdı: Belediye Başkanlığı koltuğunda 730 gün nasıl geçti? BAŞKAN ÇAKIN 2 YILDA UŞAK’I NASIL YÖNETTİ?

Dedektiflik büromuzun zehir hafiyelerinin de sitemizin imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Hidayet Kıran ve yılların kurt gazetecisi Salih Kılınç’dan oluşmasına karar verdik.

Sitemiz adına yakışır şekilde sizleri 24 saat özellikle Uşak, ilçe ve köylerinden haberdar etmeye devam eden tek haber sitesi olmaya devam edecek. Ancak çok özel konularda devreye giren Uşak’ın Dedektifleri de kendilerine özgü metotlarla olayları araştıracak. Olay yerlerine gidecek, olayların muhatapları ile görüşecek, çözüm yollarını araştıracak, Uşak kamuoyunu ve Siz Saygıdeğer Okurlarımızı bilgilendirmeye çalışacaklardır.

Dedektiflerimizin çözmesini istediğiniz konular olursa bizlerle iletişime; Telefon:

0 850 888 00 64 ve [email protected] e-posta adresimizden iletişime geçebilirsiniz.

Daha önce Uşak’ta 13 Aralık 2020 tarihinde yaşanan ve bir hemşerimizin ölümüne yol açan doğalgaz patlamalarını günlerce araştıran “Uşak’ın Dedektifleri “ bu kez 31 Mart tarihinin Uşak Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çakın’ın Uşak Belediye Başkanı seçilmesinin 2. yıl dönümü nedeni olması nedeni ile bu konuyu araştırmaya karar verdi.

Uzun bir araştırma dönemi yaşayan dedektiflerimiz, arşivleri taradı. Vatandaşlarla görüştü. Gittiği yerlerde büyük destekler gördü.

Tek destek göstermeyen ise Uşak Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çakın oldu. Özel Kalemi vasıtası ile yaptığımız tüm randevu talepleri kabul edilmedi. Hatta ret bile edilmedi. Talebimiz alındı, ancak geri dönüş olmadı.

Canları sağ olsun. Günah bizden gitti. Ola ki araştırmalarımızda bir hatalı bilgi olmuştur. Onu hiç komplekse kapılmadan düzeltmesini biliriz.

Bundan sonra topu Sayın Çakın’a atıyoruz. Artık kendileri bizim kapımızı çalsın. Kapımızda gönlümüzde Sayın Çakın dahil herkese açıktır.

 www.usakgundem.com

 Yönetim Kurulu

İlgili Haberler