SGK Müdürü Öztürk uyardı! “Bugün SGK Borçlarının son ödeme günü”

SGK İl Müdürü İbrahim Öztürk,7256 sayılı kanun gereği yapılandırılan SGK borçlarının peşin veya ilk taksit ödemelerinin son ödeme tarihinin bugün olduğunu hatırlattı.
SGK Müdürü Öztürk uyardı! “Bugün SGK Borçlarının son ödeme günü”

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Uşak İl Müdürü İbrahim Öztürk, yapılandırılan SGK borcu taksit ödemelerinin önemli olduğunu belirterek, “İlk iki taksit ödemesinin zamanında yapılmaması halinde işverenlerimizin, sigortalılarımızın yapılandırmaları bozulmaktadır” dedi.Peşin olan taleplerin 31.03.2021 tarihine kadar talep edilmesi halinde taksite çevrilmesi mümkün bulunmakta olup, İlk taksitinde bugün mesai bitimine kadar ödenmesi gerekmektedir” dedi.

7256 Sayılı Kanuna göre yapılandırılan SGK borçları ile ilgili açıklamada bulunan SGK Uşak İl Müdürü Öztürk, yapılandırmanın ilk taksitinin 31 Mart 2021 tarihine (Bugün) kadar yatırılması gerektiğini söyledi. Özellikle ilk iki taksitin çok önemli olduğuna vurgu yapan Öztürk, “İlk taksit ödemeleri ile peşin ödemelerde borcun tamamının ödenmesi, 31 Mart 2021 tarihine kadar yapılması gerekiyor. Çünkü ilk iki taksit ödemesinin zamanında yapılmaması halinde işverenlerimizin, sigortalılarımızın yapılandırmaları bozulmaktadır” uyarısında bulundu.

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler