Ziraat Bankası'ndan taze kampanya! O kampanyaya katılan 250 lirayı cebine koyacak

Ziraat Bankası 2023 yılında yenilediği kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Şubat ayına özel 250 TL hediye edecek olan banka, katılım koşullarını da açıkladı.
Ziraat Bankası'ndan taze kampanya! O kampanyaya katılan 250 lirayı cebine koyacak

Bankaların kampanya yarışına dahil olan Ziraat Bankası ocak ayının tamamlanması ile birlikte şubat ayı kampanyalarını resmi internet sitesi aracılığıyla duyurmaya devam ediyor. Ziraat Bankası müşterilerine özel  en cazip teklifleri sunan banka, ''Şubat Ayına Özel Toplamda 250 TL Bankkart Lira'' adıyla yeni kampanyasını duyurdu. 28 Şubattarihinde sona erecek kampanyaya ilişkin detaylar da bu kapsam da açıklandı.

ZİRAAT BANKASI 250 TL KAMPANYASI 

Ziraat Banaksı, resmi internet sitesi aracılığıyla kampanyalarını duyurmaya devam ederken ''Şubat ayına özel her 500 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL toplamda 250 TL Bankkart Lira!'' ifadelerine yer verdi. 28 Şubat 2023 tarihinde sona erecek kampanyaya ilişkin ''Bankkart'ınız ile anlaşmalı giyim, aksesuar, kuyum, saat, çiçek ve kozmetik üye işyerlerimizde tek seferde yapacağınız her 500 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL toplamda 250 TL Bankkart Lira verilecektir.'' ifadelerine yer veren banka, katılım koşullarını da sıraladı. 

ZİRAAT BANKASI KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI

  • Kampanyanın Şubat ayına özel olduğu ve 28 Şubat 2023 tarihine kadar geerli olduğunu bildiren Ziraat Bankası, kampanyaya  Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr'den ya da  SUBAT250 yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım sağlanabileceğini bildirdi.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerektiğini de ekleyen banka, kampanya süresince Bankkart'ları ile anlaşmalı giyim, aksesuar, kuyum, saat, çiçek ve kozmetik üye işyerlerinde tek seferde yapacakları her 500 TL ve üzeri alışverişlerinde 50 TL, toplamda 250 TL Bankkart Lira kazanabileceklerini kaydetti. 
  • İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması gerektiği ve harcama tutarı için Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemlerin dikkate alınacağı belirtildi.
  • Kampanya kapsamında Bankkart Lira verilecek işlemler peşin veya taksitli yapılabilecek ve aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecek.
  • Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 250 TL olarak belirlendi.

Ziraat Bankası'nın sunduğu kampanyaya katılım göstermek için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler