ING'den hızlandıran kampanya! Yolculuk yapacaklara 250 TL hediye edilecek

ING Bank, müşterilerine kampanyalarını ardı ardına sıralamaya devam ediyor. Yeni yılda kampanyalarına hız veren banka müşterisinin dikkatini 250 TL hediye edeceği kampanya ile çekti.
ING'den hızlandıran kampanya! Yolculuk yapacaklara 250 TL hediye edilecek

ING Bank, özel bankalar arasında adından söz ettirirken birbirinden cazip tekliflerle müşterisinin ilgisini çekiyor. Resmi internet sitesi üzerinden kampanyalarına ilişkin duyurular yayımlayan banka, ''Yollara düşmek isteyenlere, indirim ING Mobil'de'' adıyla bir kampanya paylaştı. Yola çıkacak müşterileri için dikakti çeken bir kampanın altına imza atan ING Bank, ''Araç kiralamalarınızda 250 TL TikTak puan hediye!'' ifadelerine yer verdi. Kampanya kapsamında detaylar da müşteri ile paylaşıldı. 

ING BANK 250 TL KAMPANYASI

ING Bank'ın seyehat edecek müşterilerinin arç kiralamalarında hediye edeceği 250 TL değerindeki TİkTak puanlar kapsamında kampanya katılım koşulları da belirlendi. 31 Mart 2023 tarihinde sona erecek kampanyaya ilişkin detaylarda ''ING Mobil'den alacağınız kodla TikTak'tan araç kiralayın, kiralama sonrasında 250 TL puan kazanın ve kazandığınız puanları TikTak yolculuklarınızda indirim olarak kullanın.'' ifadeleri yer aldı.

Kampanya koşulları da şu şekilde listelendi;

  • Kampanya kapsamında ING Mobil müşterilerine TikTak mobil uygulaması üzerinden yapılacak ilk kiralamalarının ardından 250 TL TikTak puan hediye imkanı sunulacak. Söz konusu kampanyaya katılımın son tarihi de 31 Mart 2023 olarak belirlenirken TikTak mobil uygulaması üzerinden yapılacak kullanımlarda geçerli olacağı aktarıldı.
  • TikTak uygulamasına yeni üye olup ilk kez araç kiralama işlemini başlatacak müşteriler, açılan provizyon ekranında Kupon Kodu alanına ING Mobil üzerinden alacakları kampanya kodunu girip uygula butonuna basarak yararlanabilecektir. 
  • Kampanyadan yararlanabilmek için yapılan kiralamanın süresi minimum 15 dakika olarak belirlenmiştir.
  • TikTak'tan yapılacak ilk kiralamanın ardından kazanılacak TikTak Puan kampanyasından 1 kez faydalanılabilecektir. 
  • Kampanyadan ING Mobil uygulamasına yukarıda belirtilen tarih aralığında şifresi ile giriş yapan ve ING Mobil'den verilen kampanya kodunu alan tüm bireysel müşteriler yararlanabilir.
  • Her müşteri kampanya kapsamında en fazla 1 adet kod alabilecek ve kampanya kodu kampanya tarihi aralığında sadece 1 kez kullanılabilecek.
  • Kampanya TikTak mobil uygulamasında belirtilen İstanbul il sınırları içerisindeki hizmet bölgesinde yer alan TikTak araçlarını kiralamada geçerlidir. 
  • Kampanya, yeni üyelere özel ve TikTak'ta bulunan diğer kampanyalar/diğer indirim kuponları ile birleştirilemeyecek.
  • Alınan hizmetlerle ilgili şikayetlerinizi TikTak'a 0850 733 44 44 nolu hat üzerinden iletmeniz gerekir. 

ING Bank'ın sunmuş olduğu kampanyadan yararlanmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler