Acil nakde ihtiyaç duyanlar dikkat! Halkbank tek koşulla 600 lira verecek!

Halkbank 2022 yılında düzenlediği kampanyaları ile adından söz ettirirken 2023 yılına da hızlı bir giriş yaptı. Yeni yılda tüm kampanyalarını yenileyen banka, 600 TL ParafPara vereceğini duyurdu.
Acil nakde ihtiyaç duyanlar dikkat! Halkbank tek koşulla 600 lira verecek!

Kamu bankaları içinde yer alan Halkbank'ın kampanyaları devam ediyor. Kampanyalarını ardı ardına sıralayan Halkbank, 10 Şubat 2023 tarihine sürecek ParafPara kampanyasını müşterilerine yeniden hatırlattı. Resmi internet sitesi aracılığıyla kampanyalarını duyurmaya devam eden Halkbank, ''Paraf Ticari 600 TL ParafPara Kampanyası'' adıyla detayları paylaştı. 

HALKBANK 600 TL PARAFPARA KAMPANYASI

Halkbank, 600 TL ParafPara kampanyasına ilişkin ayrıntıları ''20 Aralık 2022 - 10 Şubat 2023 tarihleri arasında Paraf Ticari kredi kartları ile yurt içi akaryakıt, araç kiralama, havayolu, seyahat ve konaklama sektörlerinde tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri her harcamaya 75 TL ParafPara, toplamda 600 TL ParafPara verilecektir.'' ifadeleri ile duyuran banka, katılım koşullarını da açıkladı.

HALKBANK PARAFPARA NASIL KAZANILIR?

10 Şubat tarihine kadar Paraf Ticari kart ile yapılan akaryakıt, araç kiralama, havayolu, seyehat ve konaklama sektörlerinde tek seferde bin lira ve üzeri harcamalara 75 lira, toplamdaa 600 lira ParafPara verilecek olan kampanyanın katılım koşulları resmi internet sitesi aracılığıyla duyuruldu. Bu kapsamd Halkbank tarafından kampanya katılım koşulları şu şekilde açıklandı;

  • Kampanya boyunca bir müşteri asıl ve ek kartlarıyla birlikte kazanabileceği toplam ParafPara en fazla 600 TL olarak belirlendi.
  • Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce KAZAN veya KAZAN boşluk kartın son 6 hanesini yazıp, 3404’e SMS gönderilmesi ya da Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması gerektiği bildirildi.
  • Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekmektedir. 
  • Katılım SMS’i ücretsizken kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekir. 
  • Aynı gün aynı iş yerinden yapılan harcamaların ilki kampanya kapsamında sayılacak.
  • Hedefe ulaşılan işlem hangi kart ile yapılırsa, ödül ParafPara o karta yansıtılır.
  • Kampanyadan kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 31.03.2023 21:59 olarak belirlenirken kullanılmayan ParafParalar 01.04.2023 tarihinde geri alınacak.

Kampanya hakkında detaylı bilgi ve katılım için Halkbank resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

İlgili Haberler