Ziraat Kart sahipleri ödemelerini o yöntemle yaparsa 100 TL'yi cebine koyacak!

Ziraat Bankası şubat ayı ile birlikte kampanyalarını tazeledi. Bu doğrultuda yeni kampanyasını duyuran banka 100 TL hediye edeceğini açıkladı.
Ziraat Kart sahipleri ödemelerini o yöntemle yaparsa 100 TL'yi cebine koyacak!

Ziraat Kart sahipleri ödemelerini o yöntemle yaparsa 100 TL'yi cebine koyacak! - Ziraat Bankası yaptığı kampanyalarla adından sıkça söz ettiriyor. Kampanyaları ile müştersinin ilgisini çeken banka, bu kez Şubat 2023 dönemi için birbirinden yeni teklifleri müşterilerine sundu. Bankanın resmi internet sitesinde paylaşılan bilgiler doğrultusunda müşterilere 100 TL hediye edilecek kampanya detayları duyuruldu.

ZİRAAT BANKASI 100 TL KAMPANYASI

Ziraat Bankası'nın resmi ingternet sitesi üzerinden açıkladığı ''QR ile Ödemelerinize 100 TL Bankkart Lira'' adlı kampanyaya ilişkin detaylar belli oldu. ''QR ödemelerinize Toplamda 100 TL Bankkart Lira!'' diyen banka, 28 Şubat 2023 tarihinde sona erecek kampanyaya ilişkin ''QR (Karekod) ödeme kullanılarak 100 TL ve üstü yapacağınız her alışverişinize 10 TL, toplamda 100 TL Bankkart Lira verilecektir.'' ifadelerine yer verdi. Katılım koşullarını da müşterileri için belirleyen Ziraat Bankası, detayları açıkladı.

ZİRAAT BANKASI 100 TL KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI 

  • 28 Şubat tarihinde sona erecek kampanyaya ilişkin Bankkart Mobil ve Ziraat Mobil ile POS'ta Karekod (QR) ödeme kullanılarak 100 TL ve üstü yapacağınız her alışverişe 10 TL, toplamda 100 TL Bankkart Lira verileceğini duyurdu. Kampanyaya Bankkart Mobil'den katılım sağlanması gerektiğini belirten Ziraat Bankası, kampanya süresi boyunca QR ödeme ile alışverişler peşin ya da taksitli yapılabileceğini belirtti.
  • QR ile Ödeme yapmak için izlenmesi gereken adımları da açıklayan Ziraat Bankası, şu ifadelere yer verdi; ''QR ile ödeme yapacağınızı görevliye iletin. Bankkart Mobil'de "Ödemeler" menüsündeki Ödeme'yi seçin ve POS ekranındaki barkodu Bankkart Mobil'deki ödeme ekranına okutun. Ödemede kullanacağınız kartı Bankkart Mobil'den seçin ve onay vererek ödemeyi tamamlayın.''
  • Kampanyadan kazanılabilecek maksimum Bankkart Lira tutarı 100 lira olarak açıklandı.
  • Kampanya Bireysel Bankkart sahibi müşterilerimiz için geçerli olacak.
  • Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilere anında yüklenecek.

Ziraat Bankası'nın kampanyalarına katılmak için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler