Maaşını o bankadan alanlar dikkat! 7.500 TL promosyon hesaplara geçecek

Bankalar 2022 yılında başlattıkları promosyon yarışını yeni yılda da devam ettiklerini bildirdi.
Maaşını o bankadan alanlar dikkat! 7.500 TL promosyon hesaplara geçecek

Bankalar kart ve kredi kampanyaları ile ve promosyon ödemeleri konusunda birbirleri adeta yarışa giriyor. Her geçen gün yeni kampanyalar duyurulmaya devam ederken emeklilere ödenen promosyon miktarları yeniden gündeme geldi. 2022 yılında rekor seviyelerde promosyon ödemesi yapılırken 2023 yılının ocak ayında da beklenen haber geldi. 

EYT'LİLER İÇİN PROMOSYON TELAŞI

EYT'liler ilk maaşlarını almak için heyecanla beklerken bir de bankadan alacakları promosyon ödemelerini araştırmaya başladı. En fazla miktarı veren banka EYT'linin gündeminde yer alırken özel bankalardan bir bir promosyon açıklaması gelmeye başladı. Yapı Kredi Bankası da promosyon yarışına dahil olacağını açıklarken alt ve üst limitleri belirledi. Bu doğrultuda resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapan Yapı Kredi Bankası, ''1 Kasım 2022 – 31 Ocak 2023 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşteriler 7.500 TL'ye varan nakit emekli maaşı banka promosyonu fırsatından yararlanabileceklerdir.'' açıklamasına yer verdi. Promosyon taahhütnamesini imzalayan müşterileri için promosyon taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan ödenecek tutatlar açıklandı. 

YAPI KREDİ BANKASI EYT PROMOSYON MİKTARI AÇIKLANDI

Yapı Kredi Bankası aracılığıyla emekli maaşını alacak müşterileri için promosyon miktarını açıklayan banka bir aylık net gelir üzerinden yaptığı hesaplama ile vereceği promosyon tutarını şu şekilde açıkladı;

  • 3.499 TL'ye kadarsa 4.200 TL
  • 3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 4.900 TL
  • 7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.300 TL
  • 10.000 TL’ nin üzerindeyse 7.000 TL nakit promosyon ödenecek.

İlgili Haberler