Ziraat Bankası'ndan gençlere görülmemiş hediye! O harcamaya 100 TL sizin olacak

Ziraat Bankası ocak ayı kampanyalarını sonlandırmasının ardından şubat ayı kampanyalarına hız verdi. Yeni kampanyasını gençler için duyuran banka, 100 TL hediye edeceğini açıkladı.
Ziraat Bankası'ndan gençlere görülmemiş hediye! O harcamaya 100 TL sizin olacak

Ziraat Bankası'ndan gençlere görülmemiş hediye! O harcamaya 100 TL sizin olacak - Ziraat Bankası 2023 yılı kampanyalarını her ay yeniliyor. Şubat ayı ile birlikte tüm kampanyalarında değişikliğe giden banka, bu kez gençler için bir kampanyasını açıkladı. Resmi internet sitesi üzerinden kampanyanın detaylarını duyuran Ziraat Bankası, ''Bankkart Gençliye Kültür Sanat Harcamalarında 100 TL Bankkart Lira'' açıklamasına yer verdi. Bu doğrultuda kampanya katılım koşulları da belli oldu. 

ZİRAAT BANKASI 100 TL KAMPANYASI

Bankkart Genç kart saahiplerine kültür sanat harcamalarında 100 lira değerinde Bankkart Lira hediye edeceğini duyuran banka, ''Bankkart Genç müşterilerimize kültür sanat harcamalarında toplamda 100 TL Bankkart Lira!'' ifadelerine yer verdi. 28 Şubat 2023 tarihinde sona erecek olan kampanyanın katılım koşulları da açıklandı. ''Bankkart Genç müşterilerimize Bankkart Genç kartları ile yapacakları Müze, Sinema, Tiyatro ve Konser bileti alma işlemlerinde 10% toplamda 100 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı!'' diyerek katılım koşullarını da açıkladı. Bankanın açıkladığı katılım koşulları şu şekilde sıralandı;

  • Kampanya 28 Şubat 2023 tarihine kadar yapılacak işlemler için geçerli olacak.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için işlem öncesinde Bankkart Mobil ya da bankkart.com.tr'den kampanyaya katılım sağlanması gerekecek.
  • Kampanyaya katılan Bankkart Genç müşterilerimize kampanya süresince Müze, Sinema, Tiyatro ve Konser bileti işlemlerine yüzde 10, toplamda 100 TL Bankkart Lira verilecek.
  • Bankkart Genç'in kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler geçerli sayılacak.
  • Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yüklenecek.
  • Kampanya müşteri bazında olacak ve bir müşteri en fazla 100 TL Bankkart Lira kazanabilecek.

Ziraat Bankası'nın söz konusu kampanyasına katılım için detaylı bilgi sahibi olmak adına sresmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler