Ziraat Bankası 40 lira taksit ödemesiyle tüketici kredisi verecek

Müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli kredi kampanyaları düzenleyen Ziraat Bankası'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi.
Ziraat Bankası 40 lira taksit ödemesiyle tüketici kredisi verecek

Vatandaşlar, nakit ihtiyaçlarına yönelik bankaların kredi kampanyalarını inceliyor. En düşük faizle en cazip teklifi veren bankalar genellikle kamu bankaları olurken Ziraat Bankası, tüketici kredisi vereceğini duyurdu. 'Tüketici ürün paketi' adıyla 25 bin liraya kadar kredi imkanı tanıyan Ziraat Bankası, 1.79 faiz oranı ve 36 vade ile vereceği krediye ilişkin detayları resmi internet sitesi aracılığıyla duyurdu. 

ZİRAAT BANKASI TÜKETİCİ KREDİSİ

Ziraat Bankası tarafından müşgterisine sunulan kredi kampanyası, ''Her Türlü İhtiyacınız İçin Tüketici Kredisi!'' sözleri ile duyurulurken detaylarda da ''Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 36 aya kadar vade imkanına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun.'' ifadelerine yer verildi. Kredinin özelliklerini ve kullanım bilgilerini açıklayan banka, ''Dilediğiniz ödeme seçenekleriyle esnek bir yapıya sahiptir. 50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar ve 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade imkanı sunmaktadır.'' bilgilerini sundu.

  • Bu doğrultuda bin liralık bir kredi için 36 ay vade ve 1,79 faiz oranıyla 40 lira 79 kuruş tutarında bir taksit ödemesi olduğu bildirildi. 
  • 25 bin liralık kredi için ise 977 lira 92 kuruş taksit ödeneceği açıklandı.

Resmi intenet sitesinde bulunan kredi hesaplama aracı ile kendinize en uygun kredi tutarı ve taksit planını belirleyerek bankaya başvuru yapabilirsiniz. 

İlgili Haberler