TEB'de kuyruk oluşturacak ihtiyaç kredisi kampanyası! 42 lira taksit ödemesiyle kredi verilecek!

Türk Ekonomi Bankası 2023 yılında müşterisinin dikkatini çekecek bir kredi kampanyasına imza attı.
TEB'de kuyruk oluşturacak ihtiyaç kredisi kampanyası! 42 lira taksit ödemesiyle kredi verilecek!

Bankalar, müşterilerinin acil nakit ihtiyaçları için kredi imkanı sunarken yılın en dikkat çeken kampanyasını duyurdu. ''CEPTETEB İhtiyaç Kredisi'' adıyla başlattığı kredi kampanyası ile müşterisine nakit desteği sağlayacak olan Türk Ekonomi Bankası (TEB) resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, ''Hesaplama aracı ile kredi tutarını belirleyip vadeni seçerek ödeme tablosuna ulaşabilirsin. Kredi hesaplama detayları altından kullanmayı düşündüğün kredi ödeme planı, masraf ve maliyet oranlarını bulabilirsin.'' ifadelerine yer verdi. Kredi kampanyasına ilişkin detayları paylaşan TEB, ''Aylık Akdi Faiz Oranı, Findeks Kredi Notu’na göre değişiklik gösterir. Örnek hesaplama, 1.879 ve üzerindeki Findeks Kredi Notu için geçerli olan faiz oranına göre yapılmaktadır.'' dedi. 

BİN LİRADAN BAŞLAYAN TUTARLARLA KREDİ VERİLECEK

Bireylerin nakit ihtiyaç miktarları değişiklik gösterirken TEB,  bin liradan 200 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. Bu bağlamda bir açıklamaya yer veren banka, ''CEPTETEB İhtiyaç Kredisi bir tüketici kredisi olup, 1.000 TL’den 200.000 TL’ye kadar kullanılabilmektedir. 50.000 TL’ye kadar olan kredilerde maksimum kullandırım vadesi 36 ay, 50.000 TL üzeri kredilerde maksimum kullandırım vadesi 24 aydır. Hayat sigortasına ilişkin prim tutarı; kredi taksit tutarı, faiz oranı, müşterinin yaşına ve kredi vadesine göre değişiklik göstermekte olup 1 yıllık istem dışı işsizlik, geçici iş göremezlik veya gündelik hastane ek teminatlarını içeren hayat sigortası bedelidir. Maliyet oranları hesaplanırken sigorta tutarı dahil edilmemiştir. Kredi kullanım anında, bankanın belirlediği güncel faiz oranları geçerlidir.'' ifadelerine yer verdi. 

Söz konusu ihtiyaç kredisi kampanyasında bir de hesaplama tablosu paylaşan banka, bin liralık bir kredi için 36 ay vade ve 2,05 faiz oranıyla aylık 42 lira 86 kuruş taksit ödemesi ile kredi imkanı sağlayacağını açıkladı. Bu doğrutuda 50 bin liralık kredi tutarı için 2.55 faiz oranı ve 36 ay vade ile 2 bin 354 lira taksit ödemesi alınacağını belirtti.

TEB'in resmi internet sitesi üzerinde yer alan kredi hesaplama aracı ile bin liradan 200 bin liraya kadar olan kredilerin ödemeleri için  ödeme tablosuna ulaşılabileceği kaydedildi. 

İlgili Haberler