Halkbank'tan görülmemiş kampanya! Kredi kartı harcamalarına 3 ay erteleme ve 9 taksit imkanı

Halkbank, müşterileri için düzenlediği kampanyalara devam ediyor. Bu kez Halkbank esnaf kart sahipleri için kampanyasını duyuran banka detayları açıkladı.
Halkbank'tan görülmemiş kampanya! Kredi kartı harcamalarına 3 ay erteleme ve 9 taksit imkanı

Halkbank, 2022 yılında düzenlediği kampanyalarla adından söz ettirmişti. 2023 yılına da iddialı bir giriş yapan Halkbank, son katılım tarihi 23 Şubat olan bir kampanyasını daha duyurdu. Resmi intenet sitesi üzerinden kampanmya hakkında açıklama yapan Halkbank, ''Paraf Esnaf Kart Sahiplerinin Ekstre Borcu ve Dönem İçi İşlemlerine 3 Ay Erteleme ile 9 Taksit İmkanı!'' sözlerine yer verdi. Bu doğrultuda kampanya katılım koşulları da açıklandı.

HALKBANK ESNAF KREDİ KARTI KAMPANYASI

Halkbank'ın Paraf Esnaf Kart sahipleri için duyurduğu kampanyada ekstre borcu ve dönem içi harcamalara 3 ay erteleme ve 9 taksit imkanı verileceği kaydeedildi. Bu kapsamda katılım koşulları da banka tarafından açıklanırken şu şartların arandığı bildirildi;

  • Kampanyanın son katılım tarihi 28 Şubat 2023 olarak açıklanırken Esnaf Destek Paketi kapsamında Paraf Esnaf Kredi Kartı harcamaları 3 ay ödemesiz olmak üzere yüzde 9,75 faizle toplam 12 ay taksitlendirilebilecek.

  • Kampanya sadece Paraf Esnaf kredi kartları için geçerli olacak.
  • Kampanya kapsamında talep eden müşterilerimizin mevcut kredi kartı borç bakiyeleri 3 ay ertelenecek, ertelenen borcun geri ödemesi ise 9 taksit ile olacak.
  • Kampanya katılımlı olup, kart sahibinin ESNAF yazarak kartın son 6 hanesini 3404’e SMS göndermesi gerekmektedir. 
  • Sms gönderimi sonrası dönem içi borç tutarı ve ödenmemiş ekstre borcu kampanyaya dahil olacak.
  • Devam eden bir yapılandırma var ise yeni yapılacak taksitlendirme kampanyasına dahil edilmeyecek, mevcut koşullarda devam edecektir. Sadece yapılandırma dışında kalan işlemler yeni taksitlendirme kampanyasına dahil edilecek.

Halkbank'ın kampanyasından faydalanmak için resmi internet sitesini ziyaret edebilir, telefon bankacılığı aracılığıyla bilgi alabilirsiniz.

İlgili Haberler