İş Bankası'ndan müşteriyi hızlandıran kampanya! Sevgililer Günü'ne özel 200 TL hediye edilecek

İş Bankası şubat ayı ile birlikte kampanyalarına hız verdi. Sevgililer Günü'ne özel kampanyasını duyuran banka detayları da müşterileri ile paylaştı.
İş Bankası'ndan müşteriyi hızlandıran kampanya! Sevgililer Günü'ne özel 200 TL hediye edilecek

Özel bankalar arasında yaptığı kampanyalarla iddiasını koruyan İş Bankası, bu kez şubat ayına özel bir kampanyayı resmi internet sitesi aracılığıyla duyurdu. Şubat ayında kutlanacak Sevgililer Günü'ne özel bir kampanyaya imza atan İş Bankası, ''Sevgililer Günü’ne Özel Moda İndirim Kampanyası!'' ifadelerine yer verdi. 14 Şubat 2023 tarihine kadar geçerli olacak kampanyaya ilişkin detaylı bilgilere yer veren banka, katılım koşullarını da açıkladı.

İŞ BANKASI SEVGİLİLER GÜNÜ KAMPANYASI

İş Bankası, 14 Şubat tarihine kadar geçerli olacak kampanyaya ilişkin yer verdiği açıklamada, ''1-14 Şubat 2023 tarihleri arasında Sevgililer Günü’ne Özel Moda İndirim Kampanyası!'' ifadelerine yer verdi. Bununla birlikte kampanyaya katılım için de bilgilere yer veren banka, ''Alışverişinizden önce İşCep veya Maximum Mobil’den kampanyaya katılın, giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, kozmetik ve optik sektörlerinde faaliyet gösteren Maximum anlaşmalı işyerlerinden 1 - 14 Şubat 2023 tarihleri arasında Maximum Kart’ınızla yapacağınız 2.000 TL ve üzeri ilk alışverişe 200 TL indirim kazanın!'' diyerek kampanya katılımı için gerekli bilgileri sundu.

İŞ BANKASI 200 TL KAMPANYASI

''Kampanya katılımlı olup katılımınızın kampanya dönemi içinde alışverişinizden önce yapılması gerekmektedir.'' diyen İş Bankası kampanyanın katılım koşulları arasında şunlara da yer verdi;

  • Kampanyaya katılmak için İşCep ve Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılım sağlanabileceğini belirten banka, kampanyaya dahil olan kartları da paylaştı. Bu kartlar ise şu şekilde sıralandı;
  • İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları: Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, Maximiles Privia Black Kredi Kartları, Maximum Pati Kart, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç Kredi Kartı
  • Kampanya seçili sektörlerde faaliyet gösteren firmaların Maximum anlaşmalı işyerlerinden yapılacak 2 bin lira ve üzeri alışverişleri kapsarken kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda kazanılan indirimler geri alınacak. Online alışverişlerde kapıda ödeme seçeneği ile yapılan ödemeler kampanyaya dahil edilmeyecek.
  • Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilecek ve en fazla 200 TL indirim kazanabilecek. 

İş Bankası'nın sunduğu Sevgililer Günü özel kampanyası hakkında detaylar için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler