Haftalık hisse önerileri Borsa İstanbul 29 Nisan - 3 Mayıs!

Borsa İstanbul’da yatırım yapmak isteyenler veya yatırımı bulunanlar haftalık hisse önerilerini merak ediyorlar. Borsada 29 Nisan – 3 Mayıs haftasının önerilen hisse senetleri hangileri?
Haftalık hisse önerileri Borsa İstanbul 29 Nisan - 3 Mayıs!

Borsa İstanbul yatırımcıların ilgi merkezinde kalmaya devam ediyor. Borsa İstanbul BIST100 Endeksi’nde işlem gören hisse senetlerine yatırım yapanlar bu hisse senetlerinin değer kazanması ile beraber kazanç elde ediyorlar. Bu değer kazanımına göre parası değerlenen veya değer kaybeden borsa yatırımcıları meseleye oldukça stratejik yaklaşıyorlar. Bundan dolayı haftalık hisse önerileri en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

DOĞRU BORSA YATIRIMI NASIL OLUR?

Borsada kazanç sağlamanın garanti bir yolu bulunmamaktadır. Parasını borsaya yatıranlar varlıklarını kaybetme riskini de göze alıyorlar. Bu risk ile yatırım yapanlar hisse senetlerinin değer kazanmasını bekliyorlar. Doğru bir yatırım için değerini yükselten şirketlerin hisse senetlerinin önceden tespit edilmesi gerekiyor. Bu tespiti yüzde 100 isabetle bugüne kadar kimse yapamadı. Bundan dolayı yatırım yaparken çeşitli görüşler alınıp kişiler kendi kararlarını vermelidirler. Bunun için de haftalık hisse önerileri yatırımcılara fikir verebiliyor.

ALNUS YATIRIM HAFTALIK HİSSE ÖNERİLERİ

Haftalık hisse önerisi açıklayan az sayıda yatırım şirketi arasında yer alan Alnus Yatırım yeni haftada değerlerinin yükselmesini beklediği hisse senetlerini açıkladı. Alnus Yatırım tarafından yatırımcılara bu hafta ARCLK, KRDMD, ENKAI, CCOLA, KORDS hisse senetlerinin daha dikkatli takip edilmesi önerildi.

PİRAMİT MENKUL HAFTALIK HİSSE ÖNERİLERİ

Piramit Menkul da yeni haftanın haftalık hisse önerilerini açıkladı. Bu yatırım şirketi BIMAS, IPEKE, KORDS ve TAVHL hisse senetlerinin takip edilmesini önerdi. Bu hisse senetlerinin yıldızlarının parlaması şirket tarafından bekleniyor.

INVEST AZ HAFTALIK HİSSE ÖNERİLERİ

Invest AZ ise bu hafta yatırımcılara iki hisse senedini önerdi. Buna göre BIMAS ve TUKAS önerilen hisse senetleri olacak açıklandı.

Not: Burada yer alan değerlendirmeler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.