Sıfır faizli kredi ile araba sahibi olun! Nissan kredi fırsatı ile araç satışı yapıyor

Yeni yılda araç satın almak isteyen ve fiyatların yüksekliğinden şikayetçi olan  vatandaşlar bu fırsat sizin için. Nissan o modelinde yüzde 0 faiz oranı ile 300 bin TL'lik kredi fırsatı sunuyor. 
Sıfır faizli kredi ile araba sahibi olun! Nissan kredi fırsatı ile araç satışı yapıyor

Sıfır faizli kredi ile araba sahibi olun! Nissan kredi fırsatı ile araç satışı yapıyor: Yeni yılın gelmesiyle birlikte sıfır araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar otomobil fiyatlarında yaşanan artıştan dolayı araba almakta zorlanıyorlar. Hal böyle olunca vatandaşlar kredi fırsatlarının değerlendirmeye başladı. Otomobil markaları sıfır araç satışlarında geçerli olmak üzere bazı araçların bir kısmı için faizsiz kredi avantajı sunuyor. Nissan internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu bu kredi kampanyasında faizsiz kredi fırsatını detaylarını sundu. Peki bu kredinin detayları nedir? Başvuru işlemleri nasıl yapılır?

Sıfır araç almayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak fırsat ayağınıza geldi. Faizsiz kredi fırsatı sunan Nissan bazı modelleri için bu kampanyanın çeşitli hallerini sizlere sunmaktadır. Faizsiz kredi avantajlarından yararlanmak için mutlaka Nissan satış noktaları veya internet sitesi üzerinden iletişime geçiniz. 

NİSSAN SIFIR ARAÇ ALIMI İÇİN FAİZSİZ KREDİ

Nissan resmi internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu bu kampanyasında 300.000 TL'lik kredi için 12 ay vade fırsatı sunarken yüzde 0 faiz avantajı ile araç satışı yapmaktadır. Bununla birlikte 300.000 TL 12 ay yüzde 0,99 faiz fırsatı ile ve 50.000 TL takas desteği avantajıyla sahip olabileceksiniz. Bu kredi fırsatından yararlanmak için Nissan satış noktalarına başvurmanız detaylı bilgi almanız gerekmektedir. YENİ NISSAN X-TRAIL E-POWER için geçerli olan bu kampanyanın benzerleri ise Nissan'ın diğer modellerinde de çeşitli kredi avantajları sunulmaktadır.

İlgili Haberler