Vakıfbank 125 lira taksitle ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı

Bankalar aracılığıyla nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen bireylere yönelik çeşitli kampanyalar düzenleniyor. Vakıfbank'ta müşterileri için İhtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu.
Vakıfbank 125 lira taksitle ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı

Bireyler zaman zaman acil nakde ihtiyaç duyabiliyor. Bu anlamda bankalardan kredi çekmeye yönelen vatandaşlara kamu ve özel bankalardan yeni kampanyalar düzenlenmeye devam ediyor. Vakıfbank ise 125 liradan başlayan taksit ödemeleri ile dikkati çekerken müşterileri için tüm ayrıntılar da açıkladı.

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Vakıfbank'ın 36 ay vade ile müşterileri için sunduğu ihtiyaç kredisinin 50 bin liraya kadar verileceği açıklanırken vade sayısının da en çok 36 ay olabileceği bilgisine yer verildi. İnternete özel 36 ay vade ile müşteriye sunulan kredi kampanyasının alt limiti 3 ay olarak belirlenirken en düşük limit de 3 bin lira olarak açıklandı. Kredi hesaplama tablosu ile ödeme planına ilişkin biligleri de paylaşan Vakıfbank, ''Krediye uygulanan faiz oranı, tahsis ücreti, ekspertiz ücreti ve vergiler dahil hesaplanan maliyet oranıdır. Sigortalar (Konut Paket, DASK, Hayat Sigortaları vb.) hesaplamaya dahil edilmemiştir. Faiz oranı, kişinin Kredi Kayıt Bürosu (KKB) notuna göre değişiklik gösterebilir.'' denildi. 'WEB36' adıyla yayımlanan kredi kampanyasının faiz oranı 1.91 olarak açıklandı. 

50 bin liralık üst limitli bir kredi kullanımı için 1.91 faiz oranı ve 36 ay vade ile 2 bin 85 lira tasit ödemesi yapılacağı bildirildi. 3 bin liradan 50 bin liraya kadar 36 aya varan vade seçeneği ile kullanılabilen kredinin başvurularının Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden alınacağı kaydedildi. Banka söz konusu krediye ilişkin detaylara ait tabloyu da şu şekilde paylaştı;

İlgili Haberler