Ay sonu indirimleri açıklandı! Renault Clio yeni fiyat listesi!

Sıfır kilometre otomobillerde ay sonu fırsatları yaşanıyor. Renault Clio avantajlı fiyat listesi ile satılırken sadece 3 gün kaldığı açıklandı.
Ay sonu indirimleri açıklandı! Renault Clio yeni fiyat listesi!

Türkiye’de otomobil piyasasında yeni bir zam trendi başlaması bekleniyor. Otomobil firmaları her ayın ilk günlerinde o ay için yapılan maliyet hesaplamaları ile araçların yeni fiyatlarını belirleyerek açıklıyorlar. Bu fiyatlar ile de genellikle ay boyunca satışlar yapılıyor. Bu şekilde yapılan zamlar ile otomobil satın alacak olanların karşılaşacakları fiyatlar belli oluyor.

AY SONU FIRSATLARI KAÇMAZ

Otomobil firmaları her ay satış performanslarına göre ay sonunda fiyat indirimleri yapabiliyorlar. Stoklarını da gözden geçiren firmalar daha fazla araç satmak istiyorlar ise o zaman fiyatlarına indirim uygulayabiliyorlar. Bundan dolayı sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenler ay sonu fiyatlarını bekleyerek ona göre hareket ediyorlar. Bu yolla daha düşük maliyetle sıfır kilometre otomobil sahibi oluyorlar.

RENAULT CLİO ÇOK SATIYOR

Renault firmasının çok satan modelleri arasında yer alan Renault Clio tam bir fiyat performans aracı olarak değerlendiriliyor. Bu otomobil uzun yıllardır Türkiye pazarında yer alıyor. Yüksek bir talep gören Renault Clio için ay sonu fiyatları merak ediliyor. Firma ay sonu için uygulanan fiyat listesini açıkladı.

Renault Clio fiyat listesi şu şekilde:

-Renault Clio equilibre 1.0 Sce 65 hp: 942.000 TL
-Renault Clio equilibre 1.0 Tce 90 hp: 973.000 TL
-Renault Clio equilibre 1.0 Tce ECO 100 hp: 1.024.000 TL
-Renault Clio equilibre 1.0 Tce x-Tronic 90 hp: 1.075.000 TL
-Renault Clio evolution 1.0 Tce X-Tronic 90 hp: 1.101.000 TL
-Renault Clio techno esprit alpine 1.0 Tce X-Tronic 90 hp: 1.229.000 TL
-Renault Clio techno esprit alpine E-Tech full hybrid 145 hp: 1.495.900 TL

Öte yandan Renault Clio için Nisan ayında hiç zam yapılmamış olması dikkat çekiyor. Bu sıfır kilometre otomobile Mayıs ayında okka bir zam yapılması bekleniyor.