Ziraat kart sahipleri tek şartla 300 liralık ödeme alacak!

Ziraat Bankası kart kampanyalarını yenilemeye devam ediyor. Ocak ayı kampanyalarının ardından yeni tekliflerle müşterisinin dikkatini çeken banka, 300 TL hediye edeceğini duyurdu.
Ziraat kart sahipleri tek şartla 300 liralık ödeme alacak!

Ziraat Bankası, kamu bankaları arasında yer alıyor. Kampanyalarını düzenli olarak müşterilerine sunan banka, yeni bir duyuru ile müşterisinin ilgisini çekti. Ziraat kart sahiplerinin ek kart başvurularına bakkart lira hediye edeceğini açıklayan banka, koşulları da açıkladı.

ZİRAAT BANKASI KART KAMPANYASI

Kampanyalarını resmi internet sitesi aracılığı ile açıklayan Ziraat Bankası, ''Yeni ek kart başvurunuza 100 TL, toplamda 3 ek kartınız için 300 TL Bankkart Lira hediye!'' adıyla bir duyuru yayımladı. Ziraat Bankası, 31 Mart 2023 tarihine kadar ek kart başvurusunda bulunan ve bankadan ilk defa ek kart sahibi olacak müşterilere ek kartlarıyla tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri harcamalarına 100 TL, toplamda 3 ek kart için 300 TL Bankkart Lira hediye edeceğini açıkladı. Söz konusu kampanyanın katılım koşullarını da açıklayan banka şunları sıraladı;

  • 31 Mart 2023 tarihine kadar geçerli olacak kampanya, müşteri bazında ve Bankkart Lira kazanımı bir müşterinin Ziraat Bankasından ilk defa alacağı 3 ek kart için geçerli olacak.
  • Kampanya, tüm başvuru kanallarından yapılan ek kart başvuruları için geçerli olacak.
  • Kampanya dönemi içerisinde ek kart başvurusunda bulunan ve bankadan ilk defa ek kart sahibi olacak müşterilere ek kartlarıyla tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri harcamalarına 100 TL Bankkart Lira verilecek.
  • Bir müşteri kampanya dönemi içerisinde en fazla 3 ek kart başvurusu için Bankkart Lira kazanabilecek.
  • 300 TL Bankkart lira kazanımı için 3 ek kartı ile de harcama yapılması gerekecek. Harcama yapılan ek kartlar için Bankkart Lira yüklemesi yapılacak.
  • Kampanya kapsamında Bankkart Lira verilecek işlemler peşin veya taksitli yapılabilecek.
  • Bankkart Liralar 10 Nisan 2023 tarihinde kartlara yüklenecek.

Kampanya hakkkında detaylı bilgi ve başvuru için Ziraat Bankası resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler