Halkbank'tan ilaç gibi ödeme! O harcamayı yapan Halkbank müşterileri 150 TL kazanacak

Halkbank kredi ve kart kampanyaları ile müşterisinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Şubat ayında kampanyalarını yenileyerek duyuru yapan Halkbank, 150 TL hediye edeceğini duyurdu.
Halkbank'tan ilaç gibi ödeme! O harcamayı yapan Halkbank müşterileri 150 TL kazanacak

Halkbank'tan ilaç gibi ödeme! O harcamayı yapan Halkbank müşterileri 150 TL kazanacak - Halkbank'ın sunduğu pek çok avantaj müşterinin ilgisini çekiyor. Halkbankası müşterisine cazip teklifler sunmaya devam ederken resmi internet sitesi üzerinden şubat ayına özel kampanyalarını sıraladı. Bu doğrultuda, ''Mobilya, Dekorasyon ve Yapı Marketi Harcamalarınıza 150 TL ParafPara'' adıyla yeni bir kampanyaya imza atan Halkbank, son katılım tarihini de 28 Şubat olarak açıkladı. 

HALKBANK 150 TL PARAFPARA KAMPANYASI

Halkbank tarafından müşterisine hediye edilecek olan 150 TL ParafPara kampanyasına ilişkin detaylar ve katılım koşulları da belirlendi. Katılım koşullarına ilişkin bilgileri resmi internet sitesi aracılığıyla paylaşan banka, ''3-28 Şubat 2023 tarihleri arasında mobilya, dekorasyon  ve yapı sektörlerinde, Paraf ile yurt içi tüm banka POS’larından tek seferde yapacağınız 2.500 TL ve üzeri harcamanıza 150 TL ParafPara verilecektir.'' ifadelerine yer verdi. Katılım koşullarına ait şartlı liste de şu şekilde paylaşıldı;

  • Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil uygulamasından kampanyanın Hemen Katıl butonuna tıklanması ya da KATIL yazıp 3404'e  SMS gönderilmesi gerektiği belirtildi.
  • Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil edilecek. 
  • Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan kazanabileceği en fazla ParafPara tutarı 150 TL olarak açıklandı.
  • Hedef harcama tutarına ulaşılan karta ödül yansıyacak.
  • Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenecek.
  • ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacak ve transfer edilen ParafPara’lar geri alınacak.
  • Kampanyadan kazanılan ParafPara’ların son kullanım tarihi 15.04.2023 saat 21:59 olarak açıklanırken kullanılmayan ParafPara’lar 16.04.2023 tarihinde geri alınacak. 

Bu doğrultuda kampanyaya katılım sağlamak için Halkbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

İlgili Haberler