ING kart sahipleri 48 saat içinde bunu yaparsa 160 lirayı ceplerine koyacak

ING Bank, bankaların kampanya yarışına dahil olarak müşterisinin ilgisini çekti.
ING kart sahipleri 48 saat içinde bunu yaparsa 160 lirayı ceplerine koyacak

Yeni yılın ilk ayının sona ermesi için geri sayım başlarken bankalarda Ocak 2023 kampanyalarını sonlandırmaya hazırlanıyor. Çeşitli kart kampanyalarıyla adından söz ettiren ING Bank da kampanya yarışına dahil olurken hayli ilgi çeken bir açıklama yaptı. 

ING BANK KAMPANYA

Resmi internet sitesi aracılığıyla kampanyalarını müşterilerine sunan ING Bank, e-ticaret alışverişlerinde para hediye edeceğini açıkladı. Bu doğrultuda ING Bank tarafından yapılan açıklamada ''ING Kredi Kartı’nızla yaptığınız e-ticaret harcamanıza 160 TL bonus.'' ifadeleri yer alırken ING'lilerin 160 TL kazanabilmesi için gerekli olan kampanya koşulları da açıklandı. 31 Ocak günü sona erecek olan kampanyaya katılım için saatler kalmışken ''ING Kredi Kartı’nızla 1-31 Ocak 2023 tarihleri arasında hepsiburada.com, n11.com, trendyol.com internet sitesi ve mobil uygulamalarında farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 500 TL ve üzeri harcamanızda 40 TL, toplamda 160 TL bonus kazanın.'' denildi. Kampanya katılım koşulları da müşterilere duyuruldu. 

ING BANK 160 TL BONUS NASIL KAZANILIR?

Kampanyaya katılım için ilk koşulu açıklayan ING Bank, harcama yapmadan önce ''ONLINE'' yazıp, 2205’e SMS gönderilmesi gerektiğini bildirdi. Kampanya katılım koşulları da şu şekilde açıklandı;

  • Kampanya 31 Ocak 2023 tarihleri arasında hepsiburada.com, n11.com, trendyol.com internet site ve mobil uygulamalarında farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 500 TL ve üzeri harcamada geçerli olacak.

  • Alışverişlerin her birinin farklı günlerde yapılması gerekecek ve aynı gün içinde yapılan harcamalarda yalnızca bir harcama kampanyaya dahil edilecek.
  • Kampanyaya dahil iş yerleri; hepsiburada.com, n11.com, trendyol.com olarak belirlendi. 
  • Bonus, 7 Şubat 2023 tarihinde kartlara yansıtılacak..
  • Kampanya müşteri bazında olduğundan, her müşteri en fazla 160 TL bonus kazanabilecek.
  • Kampanyaya sadece internetten yapılan harcamalar dahil edilecek.
  • Kampanya kapsamındaki internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar dahil edilmeyecek.
  • Kampanyaya katılım için harcamadan önce "ONLINE" yazıp 2205’e SMS göndermek gerekecek.
  • SMS’in, ING sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmesi şartı aranacak.
  • Kampanyaya katılım, gönderilen her SMS için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecek.

Kampanyaya katılmak ve detaylı bilgi almak ING Bank resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler