Sevgililer Günü hediyesi alacaklar dikkat! O harcamaya Halkbank tam 200 TL hediye edecek

Sevgililer Günü'nün yaklaşması ile birlikte çeşitli indirim ve kampanyalar takip edilmeye başlandı. Halkbank da müşterilerine 200 lira hediye edeceği Sevgililer Günü kampanyasını açıkladı.
Sevgililer Günü hediyesi alacaklar dikkat! O harcamaya Halkbank tam 200 TL hediye edecek

Sevgililer Günü hediyesi alacaklar dikkat! O harcamaya Halkbank tam 200 TL hediye edecek - Şubat ayı ile birlikte kampanyalarını yenileyen Halkbank, Sevgililer Günü'ne özel dikkati çeken bir kampanyasını duyurdu. 28 Şubat tarihinde sona eren Sevgililer Günü kampanyasını müşterilerine resmi internet sitesi üzerinden duyuran Halkbank, ''Sevgililer Günü'ne Özel 200 TL ParafPara'' ifadelerine yer verdi. 

HALKBANK 200 TL PARAFPARA KAMPANYASI

Resmi intenet sitesi üzerinden Sevgililer Günü kampanyasını duyuruan Halkbank, ''6-28 Şubat 2023 tarihlerinde giyim, elektronik, kozmetik, kuyum, kırtasiye, optik, saat ve çiçek sektörlerinde , yurt içinde  yapılacak ilk 400 TL ve üzeri harcamadan sonraki, her 400 TL ve üzeri harcamaya 25 TL, toplamda 200 TL ParafPara verilecektir.'' ifadelerine yer verdi. Kampanyaya katılım koşullarını da açıklayan Halkbank, şunları sıraladı;

  • Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da SEVGİ yazıp 3404'e SMS gönderilmesinin yeterli olacağı kaydedildi.
  • Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil edilecek. 
  • Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan kazanabileceği en fazla ParafPara tutarı 200 TL olarak belirlendi.
  • Aynı gün aynı iş yerinden yapılacak harcamaların ilki kampanyaya dahil edilecek. 
  • Kampanyadan kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 15 Nisan 2023 saat 21:59 olarak belirlenirken kullanılmayan ParafParalar 16 Nisan 2023 tarihinde geri alınacağı kaydedildi.
  • ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır. Transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır.

Halkbank'ın Sevgililer Günü kampanyasına katılmak için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler