WhatsApp Windows'a yeni özellik geldi! Menü tamamen değişti

WhatsApp Windows yeni güncellemesini duyurdu. Artık menüde mesajlara verilen tepkiler de görülebilecek.
WhatsApp Windows'a yeni özellik geldi! Menü tamamen değişti

WhatsApp bu kez de Windows uygulamasına yeni bir özellik sunduğunu açıkladı. Buna göre WhatsApp Windows uygulamasının yeni betası 2.2318.1.0'da güncelleme yapılacak. Buna göre mobil uygulamalarında bulunan mejsaşların kaybolmasını engellemek için sunulmuştur. Söz konusu özellik şu anda test aşamasında olmakla birlikte bu özellik ile mesaj menüsündeki tut seçeneği belirlenerek istenilen belirli mesajların kaybolması engellenecektir. 

WHATSAPP WİNDOWS'A YENİ ÖZELLİK

Söz konusu özellik ile mobil uygulamalarda mevcut olan mesajların kaybolması engellenebilecektir. Bunun için ise mesaj menüsündeki tut seçeneği belirleyerek istenen belirli mesajların kaybolması engellenebilecektir. Eğer mesajların kaybolmasını engellemek istiyorsanız bunlar sohbet bilgi ekranında sizin için listelenecektir. İki kişi arasındaki görüşmede atılan ve kaybolan mesajın kaybolmamasını istiyorsanız ise iki tarafın da onayının şart olduğunu bilin. 

Bununla birlikte taraflardan biri eğer isterse daha önce saklanmasına izin verdiği mesajın kaybolması için kaldır seçeneğini tıklayarak bu seçenekten faydalanabilecektir. 

Ayrıca beta uygulamayla mesajlara daha hızlı tepki verilmesini sağlamak için ise bir buton konuldu. Bu buton ise basıldığı zaman karşınıza çıkan menüde tepkiler çubuğunun da olduğu gözler önüne seriliyor. Bu demek oluyor ki mesaj menüsünden artık tepkiler de görülebilecektir. 

Bu tarz teknoloji haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için uygulamalara yapılan güncellemeleri yakından takip ediyor ve sizlere sunmaya gayret ediyoruz WhatsApp güncellemleri son zamanlarda oldukça araştırılıyor. Bizde güncellemeleri yakından takip ediyoruz. 

İlgili Haberler