WhatsApp durum güncellemelerine yeni özellik geliyor! Artık aynı anda iki platformdan paylaşım yapılabilecek

WhatsApp yeni güncellemesini duyurdu. Buna göre artık WhatsApp durum güncellemesi yaparken aynı anda Facebook Story'de de paylaşım yapabileceksiniz.
WhatsApp durum güncellemelerine yeni özellik geliyor! Artık aynı anda iki platformdan paylaşım yapılabilecek

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp durum güncellemesi ile ilgili yeni bir özellik üzerine çalışıyor. Buna göre artık WhatsApp durumları  aynı zamanda Facebook Story'de otomatik olarak paylaşılabilecek. Peki söz konusu özellik ile ilgili detaylar nelerdir? İşte detaylar. 

WhatsApp durum güncellemeleri ile ilgili yeni bir özellik üzerine çalıştığını duyurdu. WhatsApp milyonlarca kullanıcısı olmasına rağmen uygulamaya sürekli güncelleme yaparak mesajlaşma deneyimlerini artırmak için çalışmalara devam ediyor. Yapılan bu yeni özellik de ise WhatsApp durum paylaşımı sırasında Facebook Story'de de aynı anda paylaşım yapmayı sağlayacak. Android için WhatsApp Beta 2.23.13 güncellemesi ile WhatsApp'a yeni bir özellik geleceği açıklandı.

WHATSAPP DURUM GÜNCELLEMESİ ÖZELLİĞİ

WhatsApp durum güncellemesi ile otomatik olarak Facebook Story'de de paylaşım yapabilecek. Bu özellik sizin istediğinize bağlı olacak. WhatsApp'tan fotoğraf paylaştığınız zaman Facebook hikayelerde de aynı zamanda paylaşılmasını istiyorsanız paylaşım yapabileceksiniz. Bununla birlikte Facebook Story'de paylaşılan güncellemelerin ise kimlerin görebileceğini seçebileceksiniz. İsteğe bağlı olarak bu özellik kapanabilecek ya da açılabilecektir. 

WhatsApp kullanıcılarına daha iyi mesajlaşma deneyimi sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Bunun için WhatsApp beta 2.23.9.23 güncellemesini yüklemeniz gerekmektedir. Bu özellik yakın zamanda tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilecektir. 

Bu tarz güncelleme ya da teknoloji haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel yenilikleri araştırıyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler