WhatsApp kullanıcılarının dikkatine! O mesajları sakın dikkate almayın

WhatsApp ve diğer sosyal medya kullanıcılarına yeni dolandırıcı uyarısı geldi. Bu tarz mesajlara sakın itibar etmeyin.
WhatsApp kullanıcılarının dikkatine! O mesajları sakın dikkate almayın

WhatsApp kullanıcıları ve diğer sosyal medya kullanıcıları uyarıldı. O tarz mesajların dikkate alınmaması gerektiği söylendi. WABetalnfo tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yayımlanan uyarıya göre WhatsApp kullanıcıları ve diğer sosyal medya kullanıcılarına uyarı yapıldı. Bu uyarılarda hesap yasaklarını kaldırabileceklerini söyleyen dolandırıcılara itibar edilmemesi gerektiği açıklandı. Hesaplarını çalmaya çalışacaklarını ve ayrıca para talep edebilecekleri söylendi. İşte detaylar.

WHATSAPP KULLANICILARI O MESAJLARA DİKKAT EDİN!

WhatsApp hesap yasaklarını kaldırabileceklerini söyleyerek sizleri kandırmaya çalışan kişilere inanmayın. WABetanlnfo tarafından yayımlanan paylaşıma göre bu tür hesapların dolandırıcı olduğu ve para çaldıkları ifade edildi. 

Buna göre WhatsApp ve diğer sosyal medya hesabı kullanıcıları uyarıldı. Yapılan açıklama ise şu şekildeydi; 

Yukarıda WABetalnfo tarafından yapılan paylaşımda dolandırıcıları karşı uyarı yapıldı. Bu tarz talepler ile mesaj atan kişilerin dikkate alınmaması gerektiği net bir şekilde açıklanmıştır. Bu tarz teknoloji haberlerinden ve dolandırıcı uyarılarından haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için bu tarz paylaşımları yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya çalışıyoruz. 

Bu şekilde mesaj atan ve sizden para isteyen hiçbir talebe güvenmeyin. Hesap numaranızı ya da telefon numaranızı isteyen hiçbir kullanıcıya itibar etmeyin. Hesapları bu şekilde gönderdikleri linkler ile ele geçiriyor ve sizleri kandırmak için bazı taleplerde bulunuyorlar. Sizlere sundukları fırsatlar tamamen kandırmaca. Bu sebeple bu tarz mesajlar konusunda bilinçli olunması gerekmektedir. 

İlgili Haberler