Youtube severleri üzen haber! Premium üyesi değilseniz canınız sıkılabilir

Youtube Premium üyeliği olmaya zorluyor. Yeni özellik can sıkacak cinsten.
Youtube severleri üzen haber! Premium üyesi değilseniz canınız sıkılabilir

Youtube premium abonesi olmayanların sinirini bozacak yeniliğini duyurdu. Buna göre üyeliğe zorlayan ve üye kazanmak için yapılan yeni bir özellik daha açıklandı. İzlemek zorunda kalınan reklamlar yeterince sinir bozarken yeni bir özellik daha premium üyesi olmayan Youtube severler tarafından hoş karşılanmayacak. Youtube Premium üyesi olmak bazı durumlarda kaçınılmaz oluyor.

Bu hafta düzenlenen Youtube Brantcast etkinliğindne atlanamayan 30 saniyelik reklamların yakın zamanda TV'lere geleceğinu doğruladı. Kısa bir süre öncesinde yapılan araştırmalarda görüldüğü gibi tüm Youtube izlemelerinin yarısından biraz daha fazı TV'lerde gerçekleşiyor. Youtube'un izleyicileri bazı durumlarda şikayetçi olabiliyor. 

YOUTUBE'DAN CAN SIKACAK ÖZELLİK

Youtube tarafından alınan karar ile reklamsız Youtube Premium üyeliği olmayan vatandaşlar için atlanamayan 30 saniyelik reklamlara ek olarak bir yeni özellik daha ekliyor. Buna göre  TV'lere de artık duraklatma deneyimleri özelliğini geticeğini açıkladı. Peki bu ne anlama geliyor. Bu değişikliklerin ne zaman devreyeceği ile ilgili net bir açıklama henüz yapılmadı. Fakat bu ek reklam biçiminin Youtube kullanıcıları tarafından sevilmeyeceği şimdiden net. 

Ayrıca reklam engelleyici eklentilerine karşı da alınan bir karar da bulunmaktadır. Bu durumda eklenti kullanımı kullanmakta tehlike arz etmektedir. Bu ek reklam özelliği her duraklattığınız zaman ekranınıza gelecek. Yani kullanıcılar Youtube Premium üyesi olmaya itilmektedir. Sizde reklamsız Youtube deneyimini istiyorsanız Youtube Premium üyesi olmalısınız. 

Daha fazla teknoloji haberlerinden haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler