WhatsApp Web'de yeni değişiklik! Emoji paneli yenileniyor

WhatsApp Web'e gelen yeni güncelleme sosyal medya hesabı üzerinden yayımlandı. İşte yeni görüntü.
WhatsApp Web'de yeni değişiklik! Emoji paneli yenileniyor

Gelen haberlere göre WhatsApp Web'in beta programındaki emoji panelinin değiştirileceği öğrenildi. WhatsApp Web'in betasında emoji panelinde yapılacak olan değişiklikler ile ilgili yeni bir sohbet paylaşım sayfasının izleri de görülmüş oldu. 

WhatsApp milyonlarca kullanıcısı olan dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biridir. WhatsApp Web'in 2.2321.6 numaralı betasında yeni bi özellik ile daha da gelişmiş hali dikkat çekti. Buna göre ekran görüntüsünde yapılan sohbet paylaşım sayfasında yeni tasarımlar yapıldı. Sohbet penceresinin daha kompakt olduğu dikkat çekerken her simgenin görünür olduğu anlaşıldı.

Bununla birlikte emoji panelinin de yeniden tasarlandığı açıklandı. Daha önceden panel ekranının alt bölümünün tamamının kapladığı bilinirken. Son yapılan güncelleme ile GIF sekmeleriyle birlikte emoji panelinin de ayrı bir boyut haline geldiği öğrenildi. 

WHATSAPP WEB'DE YENİ TASARIM 

WABetaInfo tarafından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan ekran görüntüsünde görüldüğü gibi yeni güncelleme net olarak görülmektedir. Artık aşağıdaki ekran görüntüsünde sohbet paylaşım sayfasında yeni tasarımlar yapıldığı görülmektedir. Bununla birlikte sohbet penceresinin daha kompakt olduğu ve bütün simgelerin görülebildiği anlaşıldı. 

Bunun yanınndna emoji panelinin yeniden tasarlandığı belli oldu. Daha önce panel ekranının alt bölümünün tamamını kapladığı göz önüne alındığında son yapılan güncelleme ile GIF sekmeleriyle birlikte emoji panelinin de ayrı bir boyut halinde sunulduğu görüldü. 

Bu tarz güncelleme haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. WhatsApp son zamanlarda güncelleme çalışmaları ile ilgili art arda açıklamalar yapıyor. Bu açıklamaları kaçırmamak için bizi takip edebilirsiniz. 

İlgili Haberler