WhatsApp'a yeni güncelleme geliyor! İşte detaylar

WhatsApp yeni güncellemesi üzerine çalışıyor. Yapılan çalışmalar ve güncelleme detayları ise haberimizde yer alıyor.
WhatsApp'a yeni güncelleme geliyor! İşte detaylar

WhatsApp dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamasıdır. Milyonlarca takipçisi bulunan mesajlaşma uygulaması gün geçtikçe yeni güncellemelerini duyurmaya devam ediyor. Yapılan yenilikler ise kullanıcılara daha iyi mesajlaşma deneyimi sağlamak oluyor. Peki WhatsApp tarafından sunulan yeni güncelleme, özellik nedir? İşte detaylar.

WhatsApp gün geçmiyor ki yeni güncellemeler ile karşımıza çıkmasın. Bu yeni özelliği ise WABetalnfo tarafından açıklandı. WABetalnfo sosyal medya hesabı üzerinden yeni özelliğini duyurdu. Buna göre kanallar doğrulanabilir ve yeşil onay işareti simgesiyle işaretlenmeye başlanacak. Fakat bu doğrulamayı talep etme süreci belirsizliğini korumaktadır.

Buna göre kanal adının hemen altında artık takipçi sayısı bilgisi yer alacak. WhatsApp kanallardan alınan mesajlar için bildirimler üzerinde kullanıcı kontrolünü gelişmek amacıyla çalışmalarına devam ederken kanal başlığınnda sessize alma kısayolu da bulunacak.

WHATSAPP'TAN YENİ GÜNCELLEME

WhatsApp tarafından sunulan yeni güncellemeye göre kanal adının hemen altında takipçi sayısının bilgisi bulunacak. WhatsApp kanallardan alınan mesajlar için bildirimler üzerinde kullanıcı kontrolünü geliştirmek için çalışmaktadır. Ayrıca kanallar doğrulanabilir ve yeşil onay işareti simgesiyle işaretlenmeye başlayacak. Bu doğrulama talep etme süreci ise şu anda belirsiz bir süreç olarak gözükmektedir. İlerleyen zamanlarda bu konu ile ilgili detaylı bilgiye sahip olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın.

Teknoloji haberlerini yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip etmeyi unutmayın. 

İlgili Haberler