Instagram'ın sevilen özelliği WhatsApp'a geliyor

Instagram'ın sevilen özelliği WhatsApp'a da geliyor. İşte o özellik ve detayları.
Instagram'ın sevilen özelliği WhatsApp'a geliyor

WhatsApp iOS için yeni özellik geldi. Milyonlarca kullanıcısı olan Instagram'ın sevilen özelliği WhatsApp geliyor! Peki bu özellik nedir? İşte detaylar.

Milyonlarca kullanıcısı olan ve en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp her geçen gün yeni özelliğini açıklamaya devam ediyor. WhatsApp iOS için hazırlanan 23.10.0.73 beta sürümünde çitf dokunma ile gelen mesaja cevap verilebilecek. 

Yani şu anda Instagram'da hali hazırda kullanılan ve gönderilen mesaja tepki olarak bırakılan emoji özelliği WhatsApp'a da geliyor. Peki bu özellik ne zaman geliyor. İşte detaylar. 

INSTAGRAM'IN SEVİLEN ÖZELLİĞİ WHATSAPP'A DA GELİYOR

WhatsApp her geçen gün yeni özelliğini duyurmaya devam ediyor. Yapılan duyuruya göre WhatsApp çitf dokunma ile artık mesajlara yanıt verebilecek. Mesajlara tepki verme özelliği artık WhatsApp'da da olacak. Bu şekilde gönderilen mesaja tepki verilebilecek. 

Ekrana çitf dokunarak mesajlara tepki verilmesini kolaylaştıran bu sistem var olan tepki verme yöntemlerine ise alternatif olacak. Bu özellik yakında iOS kullanıcıları için de WhatsApp'da kullanılabilecek. Menü açmadan sadece çift tıklama ile gönderilen mesaja emojiler ile tepki verilebilecek. Fakat betada çift tıklandığı zaman varsayılan emoji olan begendi emojisi geliyor. Alternatif olarak ise emoji seçeneği görünmüyor. Bu ise sonraki beta güncellemesinde düzelmesi beklenen özelliklerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

WhatsApp güncellemelerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyor ve sizlere sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler