Etten tam 20 kat daha fazla protein içeriyor! Uzmanlar şiddetle bu besini öneriyor

Etten 20 kat daha fazla protein içeriyor. Uzmanların önerdiği bu besin veganlar ve et tüketmekten sıkılanlar için önerilmektedir. Diyet ürünü olarak da bilinir.
Etten tam 20 kat daha fazla protein içeriyor! Uzmanlar şiddetle bu besini öneriyor

Protein kaynağı olan etten bile daha fazla protein içeren bu besin uzmanlar tarafından önerilmektedir. Peki bu besin nedir? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Bu besin etten tam 20 kat daha protein içeriyor. Protein içeriği en çok olan besin birçok vatandaş tarafından et olarak biliniyor. Fakat bazı insanlar et yemek istemiyorlar. İşte o vatandaşlar için protein içeriği etten daha fazla olan bu besin önerilmektedir. Peki bu besin hangisidir? Faydaları nelerdir? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Vücut ve kas gelişimi için protein olmazsa olmazlardandır. Protein enildiği zaman ilk et gelir akla. Fakat veganlar ya de et yemek istemeyenler için aternatif olarak proteini yüksek olan besinler araştırılmaktadır. Bu besinler arasında etten tam 20 kat daha fazla protein içeren kinoa yer almaktadır. Peki kino'nın ne gibi faydaları vardır? İşte detaylar haberimizde. 

ETTEN TAM 20 KAT DAHA FAZLA PROTEİN İÇERİYOR

Kinoa protein bakımından zengindir. Protein vücuz için ve kas gelişimi için oldukça gerekli bir besindir. Fakat bazı insanlar et tüketmeyi tercih etmemektedir. Bu sebeple daha bitkisel ve protein bakımından yüksek besinler araştırılmaktadır. Uzmanlar tarafından şiddetle tavsiye edilen kinoa ise protein bakımından oldukça yüksek besin değeri içeriyor.

Kinoada özellikle lizin ve metionin amine asitleri bulunmaktadır. Bitkisel protein kaynağı olmasından dolayı vegan ve vejeteryan diyetlerde oldukça tercih edilmektedir. Kinoa lif bakımından çok yüksek. Lifler düzenli bağırsak hareketlerini destekler ve bağırsaklardaki faydalı bakterileri harekete geçirmektedir. Kabızlığı önleyerek kilo verimini de yardımcı olmaktadır. Yüksek lifli olmasının yanında etten tam 20 kat daha fazla protein içermektedir. 

Et yedikten sonra hissedilen o rahatsızlığı ve hazımsızlığı hissetmemek için siz de protein tüketimi için kinoayı tercih edebilirsiniz. Doyurucu olmasıyla birlikte kilo vermeye de oldukça faydalı oluyor. Tüm diyet listelerinde yer almaktadır. Kolay sindirilir ve asla şişkinlik yapmaz. 

İlgili Haberler