Şampuanın içerisine bir kaşık ekleyin farkı görün! Gözlerinize inanamayacaksınız

Şampuanınıza bir kaşık ekleyin ve etkisini gözleriniz ile görün. Uzmanların önerdiği bu yöntem ile saç bakım ürünlerine ihtiyaç duymayacaksınız.
Şampuanın içerisine bir kaşık ekleyin farkı görün! Gözlerinize inanamayacaksınız

Saç bakım rutinleri yapanlar ve saç bakımına önem verenler için mutlaka yapılması gereken bir öneri uzmanlardan geldi. Duş sırasında kullanılan şampuanın içerisine bir kaşık şeker ekleyerek saçlarınızı gürleştirecek ve yumuşacık yapacaksınız. Peki şampuanın içerisinde bir kaşık şeker eklemenin faydaları nelerdir? İşte detaylar haberimizde yer alıyo.

Saç bakımı yapmak için illa kimyasallar ürünlere yüzlerce lira vermenize gerek yok. Evde doğal malzemeler ile kendi bakım ürününüzü hazırlayabilirsiniz. Zararlı ürünlerden arındırılmış ve saçlarınızı yıpratmayacak ürünler ile doğal bakımınızı yapabilirsiniz. Bunun için şampuanın içerisine bir kaşık şeker ekleyerek saçlarınız ile ilgili tüm sorunlardan kurtulabilirsiniz. 

ŞAMPUANA BİR KAŞIK EKLE FARKI GÖR!

Şekerin o sert yapısı peeling etkisi yaratarak saç diplerinizdeki ölü deriyi temizleyecektir. Şekerni vücut sağlığı için olumsuz etkileri sık sık dile getirilmektedir. Fakat cilt ve saç bakım ürünü olarak kullanıldığı zaman öyle güzel faydaları bulunuyor ki duyunca çok şaşıracaksınız. 

Saçların nem kazanması sağlayan bu yöntem saç kremi kullanmanıza gerek bırakmayacaktır. 

UYGULAMA ŞEKLİ

Saçlarınızı yıkarken şampuanınızın içerisine bir yemek kaşığı kadar şeker ekleyin. Ardından iyice karıştırın. Saçlarınızın diplerine şampuan ile masaj yaparak yıkayın. Bir kaç dakika kadar bu şekilde bekledikten sonra iyice durulayın. Bu şekilde saç deriniz yumuşacık olacak. Saçlarınız daha parlak ve canlı gözükecek. Saç derisine peeling et kisi yaratacaktır. Yağlanmayı geciktirecektir. Bu uygulamayı yaparken dikkat edilmesi gereken şey ise her duşta bu şampuanı kullanmayınız.

Dört yıkamada bir bu karışımı kullanmanız yeterli olacaktır. Her seferinde kullanılırke saçları yıpratabilir ve saç derinize zarar verebilir. Bu yüzden her dört yıkamada bir bu uygulamayı yapabilirsiniz.

İlgili Haberler