Kilo vermek isteyenler müjde! 1 haftada 4 kilo verdiren ceviz diyeti açıklandı

Hızlı ve sağlıklı kilo vermek için ceviz diyeti uzmanlar tarafından açıklandı. 1 haftada tam 4 kilo verdiriyor.
Kilo vermek isteyenler müjde! 1 haftada 4 kilo verdiren ceviz diyeti açıklandı

Uzmanlar tarafından sağlıklı ve hızlı kilo vermek isteyenlere müjdeli haber geldi. Bu yöntem ile bir haftada tam 4 kilo vereceksiniz. Peki nasıl? Ceviz diyeti nedir? Nasıl uygulanır? Kaç kilo verdiriyor? İşte tüm bu soruların yanıtı haberimizde yer alıyor. 

Ceviz en çok sevilen ve tüketilen kuru yemişlerden biridir. Faydası ise saymakla bitmez. Bunun yanında uzmanlar tarafından açıklanan ceviz diyetinin de bir haftada tam 4 kilo verdirdiği öğrenildi. Peki bu diyet nasıl  uygulanacak? İşte detayları sizler için araştırdık. 

CEVİZ DİYETİ İLE BİR HAFTADA 4 KİLO VERİN

Cevizin faydası saymakla bitmiyor. Kalbi korurken aynı zamanda üreme sağlığını da korumaktadır. Kanseri önleyen ceviz bunun yanındna bir de yağ yakımını hızlandırmaktadır. Bu sebeple ceviz diyeti uygulayarak sağlıklı bir şekilde kilo verebileceksiniz. Cevizin dışında yoğurt, peynir ve salataa gibi iştahı kesmek için doğal yöntemler bulunmaktadır. Bu doğal yöntemler ise direkt vücuda tokluk hissi vermektedir. Besin değeri dolu olan ceviz diyeti ile kilo vermenizi hızlandırabilir ve kısa sürede kilo verebilirsiniz. 

CEVİZ DİYETİ NASIL UYGULANIR?

Cevizin vücuda birçok faydası bulunmaktadır. Kanseri önleyen bu besin aynı zamanda böbrek hastaları için de önerilmektedir. Hamile ve emziren anneler için de mutlaka tüketilmesi gereken bir besin olarak karşımıza çıkıyor. Tüm bu faydalarının yanında iştahı keserek yağ yakımını hızlandırmaktadır. Diyet içerisinde mutlaka tüketilmesi gereken bir besindir. En az iki büyük su bardağı olacak şekilde tüketilmelidir. En az bir hafta sürmelidir. Ayrıca günde 5/6 bardağa kadar siyah ve bitkisel çay da içilebilir. Peki ceviz diyeti nasıl uygulanacak?

Kahvaltı da bir adet haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 3 adet ceviz, kırmızı bibir, salatalık ve domates tüketilmelidir.

Öğle yemeğinde ise bir kase ezogelin çorbası, bir dilim tam buğday ekmeği, 3 tam ceviz, bir yemek kaşığı zeytinyağlı bol salata. 

Ara öğünde ise bir küçük boy elma veya 10 adet çilek tüketilmelidir. 3 tam ceviz ve nektarin tüketilebilir. 

Akşam yemeğinde ise firik bulgurla, lor peynirli ve bol cevizli bir salata tüketin. Yanında ise ayran ya da kefir tüketebilirsiniz. 

İşte bu diyet listesini 1 hafta uygulayarak 4 kilo verebileceksiniz. 

İlgili Haberler