182 neden arar? 182 nedir, nerenin numarası?

Son dönemlerde pek çok kişi 182 numarası ile ilgili araştırmalar yapıyor. 182 nedir, nerenin numarası? 182 neden arar? Hastanelerden randevu alabilmek için kullanılan 182 aynı zamanda randevu teyit eden bir sistemdir. İşte 182 hakkında merak edilenler
182 neden arar? 182 nedir, nerenin numarası?

Hastane çağrı merkezi randevu sistemi olan MHRS’nin numarası olarak bilinen 182 neden arıyor? Son günlerde 182’den çağrı alan vatandaşlar neden arandığını merak ediyor. Bu sebeple 182 nerenin numarası sorusu en sık merak edilen konular arasında yerini alıyor.

182 NEDİR?

ALO 182 MHRS sistemine ait bir numaradır. Hastanelerden randevu almak isteyenlerin kullanacağı bu numaradan çağrı alıyorsanız, yakın zamanda olan randevunuz sizlere hatırlatılacaktır. Ancak bu hat çok yoğun bir şekilde işlem aldığı için dönemsel olarak ulaşamamanız normaldir.

182 NEDEN ARAR?

Eğer 182 üzerinden bir çağrı alıyorsanız, bu bir sonraki gün hastane randevunuz olduğu anlamına gelmektedir. MHRS sistemi üzerinden alınan randevuların unutulmaması için hastalara hatırlama ama ile arama yapılmaktadır.

Randevunuza gitmeyecekseniz, iptal etmemeniz halinde 15 gün içinde aynı bölümden randevu almanız kısıtlanmaktadır.

HASTANE RANDEVUSU NASIL ALINIR?

Hastanelerden randevu almak isteyenler, sistemin nasıl işlediğini merak etmektedir. Akıllı cihazlarınıza MHRS sistemini indirerek hastanelerden randevularınızı alabilirsiniz. Bunun yanı sıra web üzerinden de randevularınızı alabilirsiniz. İlk olarak sisteme giriş yapmanız için TC kimlik numaranız üzerinden kayıt olmalı ve şifre belirlemeniz gerekmektedir.

İlginizi çekebilecek diğer güncel haberler:

MHRS mobil üzerinden de akıllı cihazlarınıza uygulamayı indirdikten sonra üyelik oluşturabilir, randevunuzu dakikalar içerisinde alabilirsiniz.