Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var?

Limak Çimentol Katılım halka arz başladı! Borsacılar, halka arza katılmak için Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var? sorusuna yanıt arıyor. Limak halka arz hakkında merak edilenler haberimizde!
Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) geçtiğimiz günlerde halka arz için Limak Doğu Anadolu Çimento’ya onay vermişti. Talep toplama başladı. Yatırım yapmak isteyenler arama motorları üzerinden Limak halka arz kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? sorusuna yanıt arıyor.

SPK’nın halka arz için onay verdiği şirketlerden biri olan Limak Doğu Anadolu Çimento 14 Şubat’ta talep toplamaya başladı. Yıldız Pazar’da işlem görecek olan Limak 1 lot için belirlediği fiyatı da açıkladı.

LİMAK ÇİMENTO HALKA ARZ

Limak Çimento halka arz hakkında merak edilenler belli oldu. Halka arzın eşit dağıtımla yapılacağı ifade edildi. Limak 1 lot fiyatı 16,20 TL oldu. Şirketin halka açıklık oranı ise yüzde 30,21 olarak ifade edildi.

Limak talep toplama işlemi bittikten sonra şirket LMKDC kodu ile Yıldız Pazar’da işlem görmeye başlayacak.

LİMAK ÇİMENTO TALEP TOPLAMA TARİHLERİ

Limak Çimento talep toplama tarihleri belli oldu. 14-15-16 Şubat tarihlerinde talep toplama yapılacak. Katılımcılar 1 lot için 16,20 TL ödeme yapacak. Aynı zamanda firmanın katılım endeksine uygun olduğu ifade edildi.

LİMAK KAÇ LOT VERİR?

Katılımcılar, Limak şirketinin kaç lot vereceğini de merak ediyor. dağıtım yapılmadan önce net olarak firmanın kaç lot vereceğini belirtmek mümkün değil. Ancak katılımlara göre dağıtılabilecek ortalama lot ve miktarlar şu şekilde olabilir:

4.9 Milyon katılımcı olursa: 22 Lot (356 TL)

4.5 Milyon katılım olursa: 24 Lot (388 TL)

3.3 Milyon katılım olursa: 33 Lot (534 TL)

2.9 Milyon katılım olursa: 38 Lot (615 TL)

Limak Çimento Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank başta olmak üzere pek çok özel bankada mevcut. Bankanızdan katılım yapıp yapamayacağınızı kontrol edebilirsiniz.