WhatsApp'ta artık telefon numarası vermeye gerek kalmayacak! İşte yeni özellik

WhatsApp tarafından yeni özellik açıklandı. Şu anda geliştirme aşamasında olan bu yeni özellik ile artık WhatsApp üzerinden mesajlaşmak için diğer kullanıcılara telefon numarasını vermek zorunda kalmayacaksınız.
WhatsApp'ta artık telefon numarası vermeye gerek kalmayacak! İşte yeni özellik

Dünyada en çok kullanılan WhatsApp mesajlaşma uygulamasından herkesi çok mutlu edecek bir özellik daha geliyor. Artık WhatsApp üzerinden mesajlaşmak için telefon numarası vermeye gerek kalmayacak. Bunun yerine kullanıcı adı özelliği kullanılacak. İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

WhatsApp kullanıcılarına yeni mesajlaşma deneyimi sunmak için çalışmalara devam ediyor. Artık kullanıcı hesaplarında bir kullanıcı adı bulunacak. Bu kullanıcı adı ile diğer kullanıcılar ile mesajlaşıp görüntülü ya da sesli görüşebilecek. İşte söz konusu özelliğin detaylar. 

TELEFON NUMARASINA GEREK KALMAYACAK

WhatsApp yeni özelliği ile kullanıcılarına daha fazla gizlilik ve güvenlik sağlamak için çalışmaları sürdürüyor. Yeni açıklanan bu özellik sayesinde artık WhatsApp üzerinden mesajlaşmak için telefon numarasına gerek kalmayacak. Bunun yerine kullanıcı adı kullanabilecek. 

Ayrıca bu kullanıcı adını profil bilgilerine ekleyebilecekler. Arkadaşları ile ya da diğer kullanıcılar ile iletişim kurmak için kullanıcı adını paylaşmaları yeterli olacak. Numara vermeye gerek kalmayacak. 

WhatsApp kullanıcılarına daha fazla gizlilik imkanı sunmak amacıyla bu özelliğini az önce duyurdu. Numara paylaşmak istemeyen kişiler bu kullanıcı adı ile iletişim kurmaya başlayabilecek. İlla numara vermeye artık gerek kalmayacak. Kullanıcı adları iş ya da tircari amaçlarla da kullanıma sunulacaktır. 

NE ZAMAN KULLANILABİLECEK?

WhatsApp tarafından sunulan bu özellik şu anda geliştirme aşamasında. Kullanıma sunulacağı tarih henüz net olarak bilinmiyor. Fakat bu özellik kullanıma sunulduğu zaman Profil kısmında kullanıcı adlarını istedikleri şekilde belirleyebileceklerdir. Kullanıcı adı belirleme özelliği şu anda Telegram'da hali hazırda var. 

WhatsApp tarafından yapılan güncelleme ve yenileme çalışmalarından anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en iyi teknoloji haberlerini sunmaya gayret ediyoruz.

İlgili Haberler