iOS 17 ve Android 14'e yeni emojiler geliyor! Güncellemenizi hemen yapın

Yeni güncelleme ile emojiler genişliyor. Sohbetleri daha eğlenceli hale getirecek yeni emojiler şu anda test aşamasında.
iOS 17 ve Android 14'e yeni emojiler geliyor! Güncellemenizi hemen yapın

Yepyeni emojiler geliyor. iOS 17 ile Android 14 birlikte gelen yeni emojiler ile renklenecek. Bu emojiler yeni gücelleme ile eklenecek. Bu emojileri çok yakında kullanıma sunulacak. Peki hangi emojiler geliyor?

iOS 17 ve Android 14 işletim sistemlerine gelecek olan yeni özellikler arasında en çok dikkat çeken özelliklerden biri de emojiler oldu. Bu yenilik ile birlkte artık mesajlaşma deneyimleri çok daha eğlenceli geçecek. söz konusu emojiler çok yakında kullanıcılarına sunulacak. İlgi çekici yeni emojiler ile birlikte artık emoji sayısı da artacak. 

YENİ EMOJİLER GELİYOR

iOS 17 ve Android 14 işletim sistemleri ile birlkite gelecek olan bu yeni emojiler çeşitli cilt tonları ve cinsiyet değişkenlerini hesaba katarak kullanılacak. Daha fazla emoji seçeneği ile birçok emoji kullanıma sunulacak. Şu anda hangi emojilerin kullanıma sunulacağı tam olarak bilinmemekle birlikte en yakın zamanda bu görsellerin paylaşılması beklenmektedir. 

Fakat bu g üncellemeler genel olarak hemen kullanıma sunulmuyor. Güncelleme gelmeden önce test ediliyor. Bu test aşamasında ise bazı kullanıcılar yeni güncelleme ile gelecek olan özellikleri deniyor. Eğer güzel geri dönüşler alınırsa o halde tüm kullanıcılara sunuluyor.

Bu yüzden şu anda güncelleme ile gelecek olan yeni emojeler herkes tarafnıdan kullanılamıyor. Fakat iOS ve Android gibi işletim sistemlerine entegre edilmek üzere geliştirilen bu emojiler kısa sürede herkes tarafından kullanıbilecektir. 

Bahsi geçen yeni emojiler kullanıcıların ifade etmek istediklerini daha iyi ifade edebilmesini sağlayacak. Ayrıca sohbetlerin daha eğlenceli bir hal almasını da katkıda bulunacak. Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz.

İlgili Haberler