Ünlü Astrolog Dinçer Güner bu kez saat vererek uyardı! 23.42'de bitecek

Ünlü Astrolog Dinçer Güner saat vererek uyarılarda bulundu. Ay boşluğuna dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
Ünlü Astrolog Dinçer Güner bu kez saat vererek uyardı! 23.42'de bitecek

Ünlü astrolog Dinçer Güner kişisel sosyal medya hesabı üzerinden uyarı yaptı. Dinçer Güner yapmış olduğu paylaşımda bu kez saat vererek vatandaşlara uyarıda bulundu. Güner "Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat edecek. 17:12 ile 23:42 arasında boşlukta olacak." dedi. Peki Ay'ın boşlukta olması ne demek?

Astrolog Dinçer Güner Ay'ın boşlukta olmasının ne anlama geldiğini şu sözler ile açıkladı;  "Ay'ın boşlukta olması demek.. Ay'ın bir burçtan başka bir burca geçerken hiçbir gezegenle kontak kurmaması anlamına gelir. Ay'ın boşlukta olduğu zamanlar ve saatler, aslında bir nevi boş işler zamanıdır arkadaşlar, yeni hiçbir işe veya projeye veya ilişkiye başlamak için hiç uygun değildir, girişilen tüm işler her türlü askıda ve havada kalır çünkü." dedi.

AY'IN BOŞLUKTA OLDUĞU ZAMANLARDAN KAÇINMAK GEREKİR

Astrolog Dinçer Güner gezegenlerin hareketlerine göre burçlara uyarılarda bulunmaya devam ediyor. Bu kez saat vererek uyarılarda bulunan Güner saat 17.12 ile 23.42'ye dikkat çekti. Sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Bir şeyin sonuçsuz kalması, sürüncemede kalması anlamına gelir. Duraklama dönemi gibidir... Sanki her şey birden durur, işler yürümez, geçici bir tıkanıklık durumu oluşur. Bir şeylerin sonuçsuz kalması gibidir. Ay ilk kontağını kurduğu anda bu durum düzelmeye başlar." diyen Güner Ay'ın boşlukla olduğu zamanlardan kaçınmak gerektiğini ifade eti.

Bir şeyin az yankı uyandırması ses getirmemesine benzeten Güner bu yüzden ses getirmesini istediğiniz konular için Ay boşluğuna dikkat edilmesi gerektiğini duyurdu. Normal rutine devam edilebileceğini fakat yeni işlere başlarken dikkatli olunması gerektiğini söyleyen Güner söz konusu yeni işleri bu saatler arasında başlanmaması gerektiğini söyledi. Organize olmanın bu süreçte zor olacağını söyleyerek elinizde hali hazırda bulunan işleri düzenleyin dedi. 

Astrolog Dinçer Güner açıklamalarına şöyle devam etti; "Bu zamanlar uyku ile uyanıklık arasında gibidir ruh hali. Program yapacağım diye diretmeyin, akışa bırakın biraz hayatı diretmeyin bir şeyler illa olsun diye. Aslında, rahatlama ve gevşeme zamanıdır. Bu yüzden sizi rahatlatacak gevşetecek şeyler yapın.

Önünüze bakın, hazırlık yapın, İhtiyaçlarınızı tespit edin, planlar yapın ay boşluktan çıkınca harekete geçin. Sosyalleşin, arkadaşlarla bol bol geyik yapın, oyunlar oynayın, işe dişe dokunmayan işler yapın, boş işler zamanıdır.

Ay'ın boşlukta olduğu anlar ruhsal çalışmalar yapmak, meditasyon yapmak, içe dönmek için evrenin 10 numara 5 yıldız zamanıdır." diyerek konuşmalarına son verdi. 

İlgili Haberler