Astrolog Dinçer Güner 10 Temmuz için yeni bir uyarıda bulundu! İşte bizi bekleyen olaylar

Astrolog Güner Dinçer 10 Temmuz tarihi için bazı uyarılarda bulundu. Bu süreçte yaşanacakları bir bir açıkladı.
Astrolog Dinçer Güner 10 Temmuz için yeni bir uyarıda bulundu! İşte bizi bekleyen olaylar

Tanınan Astrolog Dinçer Güner bu kez 10 Temmuz tarihi için uyardı. Yapmış olduğu açıklamalarda Mars'ın Aslan burcuna geçiş yapacağını söyleyen Güner bu sürecin 10 Temmuz 2023 tarihine kadar da devam edeceğini açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımlar ile dikkat çeken Güner Mars ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunarak 10 Temmuz tarihindene kadar olan süre için yaşanacakları söyledi.

Astrolog Dinçer Güner özellikle bazı terimler kullanarak yaşanacak olayları vurguladı. Güner; "Savaş, mücadele, hastalıklar, patlamalar, terör, kan, küfür, hakaret, ego, kibir" gibi tanımlamalarda bulunarak yorumlar yaptı. İşte haberimizin devamında Astrolog Dinçer Güner'in sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımın tamamı. 

10 TEMMUZ TARİHİNE DİKKAT!

Astrolog Dinçer Güner sosyal medya hesabı üzerinden Mars'ın Aslan burcuna geçiş yaptığını ve bu sürecin ise 10 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edeceğini söyledi. Sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda bugün itibari ile Mars'ın Aslan burcuna geçiş yaptığını açıkladı. Mars'ın Aslan burcunda iki etkisi bulunduğunu ve bunu net bir şekilde anlayabilmek için ise Mars'ı ve sembolize ettiği konuları iyi bilmek gerektiğini açıklayarak Mars hakkında şu ifadelere yer verdi;

"MARS; savaşarak elde etme, mücadele, güç kullanma, aktif olma, hastalıklar, silahlar, savaşlar, patlama, terör, fiziksel enerjimizi ortaya koyuş şeklimiz, küfür, hakaret, kan, ameliyatlar, cerrahi müdahaleler, risk alma, inisiyatif kullanma, rekabet, cinsellik, eril enerjiler, öfke, hırsızlık ile sembolize edilir." dedi. Paylaşımının devamında ise Aslan burcunun temsil ettiği bazı detaylardan bahsetti.

Güner; "Aslan burcu ise, merkezde olmak, yönetmek, idare etmek, komuta etmek, eğlenceli her türlü aktivite, eğlence yerleri, ego, kibir, gurur, her türlü sahne işleri, tiyatro, saraylar, organizasyonlar, kimlik, liderlik, önemli olma ihtiyacı, bir şeyi parlatmak, vitrine çıkarmak, gösteriye sunmak, kalp, sırt, saçlar, parlamak, dikkat çekmek, lüks ve gösterişli olan her şey, gösteriş budalası, aşırı hırs, buyurganlık, diktatör gibi sembolikleri bulunmaktadır." diyerek Aslan burcu ile ilgili ifadelerini de sıraladı. 

HAREKETLİ VE YARATICI BİR SÜREÇ OLACAK

Yaşanan bu süreçte öncelikle ego- kibir ve küstahça davranışların ikili ilişkilere çok zarar vereceğine değinen Güner irademizin güçlü olacağını ve oldukça enerjik, hareketli ve yaratıcı bir süreç olacağını açıkladı. Bu süreçte performansın ise oldukça önemli olacağını vurguladı. Hayatın her alanında çok daha iyi performans göstermeye ihtiyaç olacağını ifade etti. 

SAĞLIKLA İLGİLİ ÜZÜCÜ HABERLER ALABİLİRİZ

Astrolog Güner bu süreçte gösteri dünyası, tiyatrocuların sağlıkları ile ilgili üzücü haberlerin alınabileceğini vurguladı. Kalp sorunları  olanların daha dikkatli olması gereken bir döneme girildiğini söyledi. 

İlgili Haberler