Ünlü Astrolog o burçları uyardı! Aman dikkat! Şartlar bir anda değişebilir

Ünlü Astrolog Dinçer Güner Mars ve Neptün'deki hareketlerin insanlar üzerinde oluşturacağı olumsuz olayları anlattı ve uyardı.
Ünlü Astrolog o burçları uyardı! Aman dikkat! Şartlar bir anda değişebilir

Ünlü astrolog Dinçer Güner o burçlar için bazı uyarılarda bulundu. Bu hafta Mars ve Neptün gezegenlerinin arasındaki kare açının etkin olacağını söyleyen Güner sosyal medya hesabı üzerinden iki burcu uyardı. Bu hafta o burçları bekleyen olayları anlattı.

Astrolog Dinçer Güner sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda Mars ile Neptün'ün bu haftaya damgasını vuracağını söyledi. Bu hafta neler yaşanacağını ve burçları nelerin beklediğini tek tek anlattı. Astrolojiyi yakından takip edenlerin merakla beklediği haftalık burç yorumları ünlü Astrolog Güner'den geldi. 

GERÇEK OLMAYACAK KADAR İYİ GÖRÜNEN TEKLİFLERE KARŞI DİKKAT EDİN

Astrolog Güner hafta boyunca Mart ile Neptün arasındaki kare açının etkin olacağını söyleyerek şühpe, aldatma, yalan, hayal kırıklığı, skandal olayların yaşanacağını söyledi. Bu hafta kafaların karışacağını söyleyen Güner karar vermenin çok zorlaşacağını dile getirdi. Olumsuz duyguların ve anıların sizi yıpratmasına asla izin vermeyin diyen Güner gerçek olamayacak kadar iyi görünen tikliflere karşı da dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı. 

İş hayatınızda sorumluluğunuzdan fazla dosya veya iş yüklenmeyin diyen Güner enerjinin de genel olarak düşük olabileceğini ifade etti. Bu durumun cesaretimizi kırabileceğini söyleyen Güner para konusunda da bu hafta oldukça dikkat edilmesi gerektiğini ifade eti. 

PARANA DİKKAT ET

Astrolog Güner sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamalara ve uyarılara şöyle devam etti; "Paranıza dikkat etmelisiniz, unutkanlık veya dikkatsizlik yüzünden cüzdanı unutma, parayı düşürme ve kayıplar olabilir, yanılsamalar, kör noktalarımız olabileceği için ciddi ve somut kararları daha sonraya bırakmak akıllıca olacaktır. Bugünlerde alkol tüketiminde dikkatli olun, zehirlenmeler ya da yan etkileri çok daha fazla ortaya çıkabilir. Doktorunuza başvurmadan kafanıza göre ilaç kullanmayın, ağrıkesici alırken bile profesyonel bir destek almalısınız." dedi. 

Bu hafta yediğinize içitğinize bütün gıdalara dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Güner tarihi geçmiş ürünlerin asla tüketilmemesi gerektiğini söyledi. Bağışıklık güçlendirici gıdalara yönenilmesi gerektiğini açıklayan Güner vücudun savunma sistemini güçlü tutmanın önemini vurguladı.

Evde ya da işyerinde yaşanacak problemlere karşı da uyaran Güner önerilerine şöyle devam etti; "Cesaretin kolayca kaybolabileceği zamanlardır, bu yüzden bir şeyler için yarışmak, güç ce gövde gösterisi yapmak için de pek uygun değildir. Kandırılma, aldatılma ihtimaline karşı her türlü yeni iş ve projelerde çok dikkatli olmalı, gelen tekliflerin ardı arkasının olup olmadığı, sağlamlığı kontrol edilmelidir. Sağlık anlamında, teşhis zorlaşabilir, bugünlerde tek bir doktorun görüşü ve tavsiyesi ile hareket etmemek en doğrusu olacaktır. El altından, gizlilik içinde yürüttüğünüz işlerde başarısızlığa uğrayabilirsiniz. Romantik görüşmeler, ilişkiler başlatmak için de pek uygun bir dönem değildir." diyerek bu hafta tüm burçların genel olarak yaşayacağı bazı olayları tek tek açıkladı. 

İlgili Haberler