Ünlülülerin Astroloğu Kassandra 5 Mayıs'ta olacakları tek tek anlattı! Tedbirinizi alın diye uyardı

Kassandra 5 Mayıs tarihini işaret etti. Yaşanacak olan olayları tek tek anlattı. Tedbirinizi alın diyerek uyardı 
Ünlülülerin Astroloğu Kassandra 5 Mayıs'ta olacakları tek tek anlattı! Tedbirinizi alın diye uyardı

Ünlülülerin Astroloğu Kassandra 5 Mayıs tarihini işaret etti. 5 Mayıs tarihinde Ay tutulması yaşanacak ve bu dünyayı olumsuz etkileyecek. Türkiye de bu tutulmadan etkilenecek. Kassandra yaşanacak olumsuzlukları 'Yer yerinden oynayacak. Yaşanmasını istemeyeceğiniz her şey yaşanabilir' diyerek ifade etti. 

YAŞANMASINI İSTEMEDİĞİMİZ OLAYLAR YAŞANABİLİR

5 Mayıs 2023 tarihinde yani yalnızca 3 gün sonra 14 derecesinde Uranüs etkili Akrep burcunda yaşanacak olan Ay tutulması 18.14'de başlayacak ve 22.32'de ise sona erecek. Tutulmanın dünyada ve dolayısıyla Türkiye'de büyük etkileri olacak. Ay tutulması Türkiye'den de izlenebilecek. Ay tutulmasının dünyada ve Türkiye'deki olumsuz etkilerini tek tek sayan Kassandra depremlerin olabileceğini bunun yanında hava ve deniz taşıtlarında ise kazaların olabileceğini söyledi. 

Ay tutulması yine maden kazalarını da tetikleyebilir diyen Astrolog Kassandra yaşanmasını istemediğimiz birçok kaza ya da deprem gibi olayların yaşanabileceğini açıkladı. Son zamanlarda deprem, sel ve fırtına gibi birçok felaket yaşadık. Bunlarından ardından felaketlerin daha da devam edeceğini söyleyen Kassandra az önce açıklanan olayların toplumu ilgilendirdiğini açıkladı ve "Ay tutulmasının 'bana bir şey yapamaz' diyenleri duyar gibiyim. Ama siz siz olun ve yine de tedbirinizi alın." dedi.

BOŞANMALAR VE AYRILIKLAR YAŞANABİLİR

Ay tutulması yol ayrımına işaret etmektedir diyen Kassandra boşanma gibi  olayların da yaşanabileceğini söyledi. Kassandra açıklamalarına şöyle devam etti; "İlişkilerin zor bir zamana girebileceğini söyledi ve ayrılıkların artacağını işaret etti. İlişkilerde intikam duygusu, aldatmak ve aldatılmak ön plana çıkabilir. Partnerinize karşı şüphe duyarak 'Aldatılıyor muyum ya da aldatıyor mu' düşüncesi zirve yapabilir." ifadelerini kullandı. 

Maddi ve manevi olarak zor zamanlar yaşanabileceğini vurgulayan Kassandra iş hayatında da zorlukların yaşanabileceğini hatta işten ayrılma gibi durumların da yaşanabileceğini ifadelerine ekledi. 

İlgili Haberler