Yepyeni bir döneme giriyoruz diye uyaran ünlü astrolog Türkiye'yi nasıl etkileyeceğini açıkladı!

Astrolog Dinçer Güner yeni dönemin anlamını, Türkiye'ye ve dünyaya etkilerini tek tek açıkladı.
Yepyeni bir döneme giriyoruz diye uyaran ünlü astrolog Türkiye'yi nasıl etkileyeceğini açıkladı!

Dünya Merkür'ün etkisi altına girecek diye uyaran ünlü Astrolog Dinçer Güner bu durumun Türkiye'ye nasıl etkileyeceğini açıkladı. Dünya ve Türkiye'yi nelerin beklediğini tek tek açıkladı. Astrolog Dinçer Güner 21 Mart tarihini işaret etti. Yeni bir döneme girildiğini söyleyen Astrolog Güner Türikye'de insanları bekleyen yeni dönemde neler olabileceğini açıkladı. 

21 Mart tarihinde Koç burcunun 0 derecesinde Merküryen bir yeni ay meydana getireceğini söyleyen Güner bu yeni ayın başrol oyuncusunun ise Merkür olduğunu ifade etti. Bu yeni ayın dünyaya, ülkemize ve bireysel olarak etkilerine değinen Güner bu durumu tek tek açıkladı. 

Yeni ayın Koç burcunda olmasından kaynaklı Koç burcunun sembolize ettiği konuların sürekli gündemde olacağını söyleyen Güner Koç burcunun ise hareket geçmek, tempo, hız, liderlik etmek, çözüm  odaklı olmak ve hırs gibi durumları sembolize ettiğini açıkladı. Peki Merkür neyi ifade ediyor?

MERKÜR NE İFADE EDİYOR?

Merkür'ün anlamı genel olarak iletişimi ifade etmektedir. Bu nedenle bu süreçte iletişimde dikkat edilmesi gereken konuların üzerinde durulması gerektiği Güner tarafından açıklandı. Karşıdaki insan ile iletişim kurarken kendini ifade ediş şekline dikkat edilmesi gerektiğini vurgulanıyor. Ünlü Astrolog Dinçer Güner bu konuda açıklamalarına şöyle devam etti;

"Zihnimiz inanılmaz hızlı ve etkin bir şekilde çalışacak, yeni fikirler ve projeler yaratacağız. Her zamankinden çok daha çözüm odaklı bir şekilde çalışacak zihnimiz. Ama diğer yandan da oldukça sabırsız davranışlarda gösterebiliriz. Hızlı sonuçlar bekleyeceğiz hayatımızın her alanında." şeklinde konuştu. 

Ayrıca kişisel olarak hamileler ve çocuk sahibi olmak ile ilgili konuların da gündeme gelebileceğini söleyen Güner hızlı ve çabuk hareket etmekten dolayı da sakarlıkların yaşanabileceğini söyledi. 

YENİ DÖNEMİN DÜNYA'YA OLAN ETKİLERİ

Astrolog Güner Dünya açısından bakılacak olursa Koç burcunun yangınlar, aktif volkanlar, siyasi liderlerin dürtüsel çıkışları, enerji kaynakları, askeri konular, savaş ve kahramanlık yapanları sembolize ettiğini açıkladı. 

ÇOKLU TRAFİK KAZALARINA DİKKAT!

Astrolog Dinçer Güner özellikle çoklu trafik kazalarına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi ve konuşmalarına şöyle devam etti;

"Özellikle işin içinde Merkür olduğundan dolayı, iletişim kazaları, dijital iletişim kazaları, çoklu trafik kazaları söz konusu olabilir. Yeni buluşlar, icatlar, yeni keşifler, fikirler söz konusu olabilir. Aslında korkmadan konuşmak demektir bu. Bu dönem dünya siyasetinde korkusuzca söylemlerin yanı sıra, ciddi pot kıran siyasetçileri de görebiliriz." dedi. 

YENİ DÖNEMİN TÜRKİYE ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ

Ülkemiz açısından yeni dönemde para getirecek yeni konular üzerinde durulacağını dile getiren Güner özellikle değerli madenler altın, gümüş ve estetik malzemeleri ile ilgili gelişmelerin yaşanabileceğini söyledi. 

ÇALIŞMA HAYATINDAKİ DEĞİŞİMLER

Dinçer çalışma hayatındaki değişimlere dikkat çekerek açıklamalarına şöyle devam etti; "Çalışma hayatına, işçilerin haklarına ilişkin, memurların haklarına ilişkin önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Askeri bir düzenleme, bedelli askerlik gibi konularda gündeme gelebilir. Yeni bir şeyler denenecek, yeni bir fikir, yeni bir proje belki de. Yeni bir sisteme geçişte olabilir." diyerek açıklamalarına son verdi. 

İlgili Haberler