Kahramanmaraş depremini bilen Astrolog Zuhal Taşçı'dan yeni uyarı! O tarihe dikkat

Kahramanmaraş depremini aylar öncesinden bilen Zuhal Taşçı'dan yeni uyarı geldi. Bu kez yine tarih vererek uyardı.
Kahramanmaraş depremini bilen Astrolog Zuhal Taşçı'dan yeni uyarı! O tarihe dikkat

Kahramanmaraş merkezli depremlerden 2,5 ay öncesinden depremlerin yaşanacağını söyleyen Zuhal Taşçı bu kez de sert tutulmadan kaynaklanan çatışmalar ve suikastlerin olacağını açıklayarak uyarılarda bulundu. 

Kahramanmaraş deprimine yönelik tahminleri ile tanınan Zuhal Taşçı gezgen ve yıldızların konumlarından yola çıkarak yeni tahminlerde bulundu. Gazeteci Sercan Kahveci'nin kişisel Youtube kanalında konuşan Zuhal Taşcı 2023 yılına dair birçok kehanette bulundu. Dünyanın yıldız haritasında yeni bir tutulmanın mayıs ayı itibariyle başlayacağını söyleyen Taşçı şu ifadelere yer vererek uyardı. 

SERT TUTULMA BAŞLIYOR 3 AYA DİKKAT

Youtube kanalında konuşan Zuhal Taşçı sert tutulmanın 5 Mayıs itibariyle başlayacıağını ifade etti ve konuşmalarına şöyle devam etti; "Ay Akrep'te, Güneş Boğa'da bir tutulma yaşayacağız. İlk 3 ay çok etkili olacak bir tutulma... Özellikle Hindistan-Malezya hattında Güneydoğu Asya coğrafyasını etkileyecek. Ancak ülkemizde de sert etkilere neden olabilir. Önceki yayında da (Maraş depreminin tahmin edildiği yayın) söylemiştim, 5 Mayıs'a dikkat diye.

Bu tip tutulmalara Zubenik tutulmalar diyoruz. Bunun aynasını biz 8 Kasım'da yaşamıştık. Zubenik'in karşısında Menkar vardır. Sistemlerin bitişini, otoritenin sona ermesini, ölümü ve ölümle beraber dönüşümü simgeler. Ankara'ya göre haritasını çıkardığımızda 12. Ev'de oluyor bu tutulma. Ülkemizde gizli ve bazı manipülatif olayların ortaya çıkması, bunların topluma yansıması ve gizli saklı ilişkilerin ortaya çıkması olarak yorumlanabilir." diyerek gezegenlerin Türkiye'deki etkilerine değindi. 

5 MAYIS'A DİKKAT!

Zuhal Taşçı konuşmalarının devamında 5 Mayıs tutulmasının tetik attığı başka yerlerin de olduğunu ifade etti. 8/9 Haziran, 15 Haziran, 7-8 Ağustos, 16 Ağustos ve 23 Ağustos'ta da bu tutulmanın etkilerinin görüleceğini açıkladı. Yan etkilerinin bu tarihlere de yansıyabileceği konusunda uyardı. Peki bu tarihlerde neler olacak?

"Afetler, yangınlar, ekonomik çalkantı ve siyasi depremler yaşanabilir. Menkal yıldızıyla birlikte Güneş'in yanında Uranüs var. Ani, hızlı gelişen, şok edici olayları anlatıyor. Bu tutulma şok yaşatacak. 

Menkar yıldızı deprem yıldızı aslında, deprem potansiyelini çok yüksek olarak veriyor. Doğu bölgesi risk taşıyor ama Bolu-Düzce hattındaki fay gerilimlerine dikkat... Madenlerle ilgili bazı kazalar da yaşanabilir. Akrep burcu yeraltını ve madenleri temsil eder; Menkar yıldızının tetiklediği felaketin de yeraltı ile ortaya çıkacağını düşünüyoruz." diyerek vatandaşları uyardı.

İlgili Haberler