Ünlü Astrolog Dinçer Güner uyardı! Etkisi birkaç gün sürecek

Dinçer Güner'den yeni uyarı! Bu sürecin etkisi bir kaç gün sürecek.
Ünlü Astrolog Dinçer Güner uyardı! Etkisi birkaç gün sürecek

Ünlü astrolog Dinçer Güner gök yüzü olaylarını yorumlamaya devam ediyor. Astrolog Güner sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir paylaşımda bulundu. Yapmış olduğu paylaşımda 'Güven meselesi çok önemli' notunu düştü. Kaleme almış olduğu yazısında Venüs ile Satürn arasında üçgen açı olduğunu ve bu durumun etkesinin ise günlerce süreceğini bildirdi.

Venüs ve Satürn arasındaki üçgen açı ne anlama gelmektedir. Astrolog Dinçer Güner yazısında açıkladı. İşte detaylar.

ETKİSİ GÜNLERCE SÜRECEK!

Ünlü Astrolog Dinçer Güner sosyal medya hesabı üzerinden kaleme almış olduğu yazıyı paylaştı. Venüs ile Satürn arasındaki üçgen açının ne anlama geldiğini açıklayayn Güner etkisinin 4 gün süreceğini ve özel hayatın sorunlarını tespit etmek ve bu sorunlar üzerine ciddi k onuşmalar yapmak için ise ideal bir döneme gireleceğini ifade etti. Bu dönemde ayrıca alınacak eşyaların sağlam olacağını duyurdu. Yine bu dönemde ilişkilerin ciddi ve sorumlu tavırlar içeren bir tona bürünmek zorunda kalabileceğini ifade etti ve ifadelerine şöyle devam etti; 

"Günlük işler, pratik ve zaman detayına önem vererek tamamlanmaya çalışılır. Bugün keyiflerden çok sorumlulukların üzerine eğileceğimiz bir gün olacak. İlişkinizin sağlam olması ve güvenebileceğiniz birine sahip olduğunuzu hissetmek sizin için önemlidir. Sizden yaşça büyük birine akıl danışabilir ya da böyle birinden yardım görebilirsiniz." dedi. 

AŞK VE İŞ İLİŞKİLERİ İÇİN OLDUKÇA VERİMLİ BİR SÜREÇ OLABİLİR

Aşk ve iş ilişkilerinde oldukça verimli bir sürece girileceğini söyleyen Güner bu süreçte planlama, organizasyon ve bütçe yapmak konusunda da başarılı girişimlerin yapılacağını açıkladı. Bu süreçte dürüstlük ve güven duygularının artmasına da yardımcı olacağını açıkladı.

İlgili Haberler