Survivor Sahra neden yok? Survivor Sahra Işık elendi mi, diskalifiye mi oldu?

TV8 ekranlarında hemen hemen haftanın her günü izleyicilerle buluşmaya devam eden Survivor yarışması izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Survivor fragmanı sonrasında Survivor Sahra neden yok? Sahra Işık elendi mi? sorusu gündem oldu!
Survivor Sahra neden yok? Survivor Sahra Işık elendi mi, diskalifiye mi oldu?

TV8 ekranlarında yayınlanan ve yeni yarışmacıların gelmeye devam ettiği Survivor All Star’da sular bir türlü durulmuyor. Aktarılan son habere göre Survivor 35. Bölüm fragmanında sunucu Murat Ceylan’ın yaptığı açıklama gündem oldu.

SURVİVOR SAHRA NEDEN YOK?

Ceylan, yaptığı açıklamasında 4’lü eleme potasındaki Aysu, Aleyna, Sahra ve Pınar’dan birinin düelloya katılmadan veda etmek zorunda olduğunu ifade etti. Bunun üzerine izleyenler Survivor Sahra neden yok? Survivor Sahra Işık elendi mi, diskalifiye mi oldu? Sorusunun yanıtı aramaya başladı.

SAHRA YARIŞMADAN MI ÇEKİLDİ?

Kırmızı ve mavi takım yarışmacılarının hız kesmeden parkurda mücadele ettiği Survivor All Star’da elenenler, diskalifiye olanlar ve kavgalar gündemden düşmüyor! Son olarak yayımlanan fragmanda sunucu Murat Ceylan’ın yaptığı açıklamalar gündem oldu. Ceylan 4 yarışmacıdan birinin elenmeden ayrıldığını söyledi. Sosyal medyada ise Sahra’nın kendi isteği ile çekildiği iddiaları dikkat çekti.

Murat Ceylan, fragmanda yaptığı açıklamasında düelloda olan bir kişinin yarışmada yer almayacağını belirterek, “Normalde dört aday olmanız lazım, toplamda üç kişisiniz. Maalesef bir kişi bir daha dönmemek üzere gelemeyecek” açıklamasını yaptı.

SURVİVOR SAHRA ELENDİ Mİ, DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Survivor Sahra elendi mi, diskalifiye mi oldu? Sorusu gündem oldu. Konuya ilişkin henüz net bir açıklama yok. Sahra’nın elenip elenmediği ya da yarışmadan kendi isteği ile ayrılıp ayrılmayacağı önümüzdeki dakikalarda belli olacak.