Survivor All Star 2024 Turabi neden yok, diskalifiye mi oldu, sakat mı, ne zaman dönecek?

Survivor All Star 2024 heyecanı tam hız devam ederken yarışmacılardan Turabi’nin son bölümlerde yer almaması dikkatlerden kaçmıyor. Büyük bir hayran kitlesi olan Turabi Survivor All Star 2024’te neden yok, elendi mi, diskalifiye mi edildi, sakat mı?
Survivor All Star 2024 Turabi neden yok, diskalifiye mi oldu, sakat mı, ne zaman dönecek?

Türkiye’nin en içlenen yarışma programlarından olan Survivor bu yıl Survivor All Star 2024 ile TV8 ekranlarında yer almaya devam ediyor. Birbirinden hırslı yarışmacıların hünerlerini gösterdiği Suvivor’da heyecan üst seviyeye çıktı. Ancak son günlerin en çok merak edilen konusu Survivor Turabi’nin neden son bölümlerde olmaması oldu. Survivor Turabi niye son bölümlerde yer almıyor? Turabi yarışmadan mı ayrıldı? Turabi sağlık sorunu mu yaşıyor? Survivor Turabi krizi nedir?

Kırmızı takımın önemli yarışmacılarından olan Turabi son bölümlerde yer almayınca en çok merak edilen konu haline geldi. Yıllardır yarışmayı büyük bir ilgiyle takip edenler Turabi’nin yarışmadan ayrılmış olabileceğini dahi değerlendirmeye başladılar. Turabi’yer ne oldu? Neden Survivor’da yok?

TURABİ ELENDİ Mİ?

Turabi’nin Survivor yarışmasından şu ana kadar elendiğine dair bir bilgi bulunmuyor. Turabi halen daha kırmızı takımda yer alıyor. Bu seçeneğin doğru olmaması üzerine Turabi’ye ne olduğuna dair diğer ihtimaller ön plana çıkıyor.

TURABİ DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Turbai’nin diskalifiye ihtimali de oldukça tartışılıyor. Survivor ekibinden buna dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Görünürde de Turabi’nin diskalifiye edilmesine dair herhangi bir gerekçe de bulunmuyor. Dolayısıyla bu seçenek de herhangi bir açıklama gelene kadar geçerli olarak değerlendirilmeyecektir.

TURABİ HASTA MI, SAKAT MI?

Turabi’nin yarışmada olmayışının asıl nedeni ise sakatlık olarak bildirildi. Yoğun bir efor harcanması gereken Survivor yarışmasında yarışmacılar zaman zaman sakatlanabiliyorlar. Yarışmada Turabi’nin iç yan bağlarında yırtık oluştuğunun tespitinin yapıldığı bildirildi. Ciddi bir sakatlık olarak değerlendirilen bu durum karşısında doktorların Turabi’nin en az 2 hafta dinlenmesi gerektiğine karar verdikleri belirtildi. Bundan dolayı Turabi yarışmanın son bölümlerinde yer almıyor.