Eylem Tok kimdir, kaç yaşında? Eylem Tok kitapları ve özgeçmişi

Yaşanan son olaylar sonrasında Eylem Tok için araştırmalar hız kazandı. Pek çok kişi arama motorları üzerinden Eylem Tok kimdir, kaç yaşında nereli? Sorularına yanıt ararken Eylem Tok kitapları ve özgeçmiş konusunu da merak ediyor.
Eylem Tok kimdir, kaç yaşında? Eylem Tok kitapları ve özgeçmişi

Ünlü estetik doktoru olan Bülent Cihantimur’un eski eşi olan Eylem Tok, yaşanan olaylardan sonra arama motorlarının en sık araştırılan isimleri arasında yerini aldı. Sadece roman ve senaryo yazarlığı değil, aynı zamanda çocuk kitaplarını da yazan isim, Sintiyatpetra isimli filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yaptı.

Yaşanan gelişmeler sonrasında Eylem Tok kimdir, kaç yaşında nereli? Sorularının cevap araştırılmaya başlandı.

EYLEM TOK KİMDİR?

Eylem Tok, yazar, şair ve aynı zamanda yönetmendir. İstanbullu olan isim iktisat ve psikoloji eğitimi altı. Çocuk romanları alanında başarılı eserler üretti. Çocuklar ve gençler için birbirinden farklı eserler kaleme aldı.

2016 yılında Sintiyatpetra’yı hem yazdı hem de yönetti. Bu film pek çok film festivalinde gösterildiği gibi finalde kalmayı da başardı. Bunun yanı sıra Dev ile Üç Cüce adlı romanı ilk olarak İngiltere’de The Giant and the Three Dwarves yayımlandı. Eserleri aynı anda Kanada, Amerika gibi ülkelerde satışa çıktı.

İlginizi çekebilecek diğer güncel haberlerden bazıları:

EYLEM TOK KİTAPLARI

Eylem Tok’un piyasada pek çok kitabı mevcuttur. Dev ile Üç Cüce, Mihr ve Allah’ın piyonları bilinen eserleri arasında bulunmaktadır.