BU HAFTA HALKA ARZ VAR MI? Halka arz olacak şirketler!

Borsacılar ve borsaya girmek isteyenler son dönemlerde SPK'dan onay alan şirketleri araştırmaya devam ediyor. Bu sebeple de arama motorları üzerinden bu hafta halka arz var mı sorusu sıkça araştırılıyor.
BU HAFTA HALKA ARZ VAR MI? Halka arz olacak şirketler!

Bu hafta yeni halka arz var mı? SPK’dan onay alan şirketler açıklandı mı? Halka arza katılacak olan şirketlere ilişkin merak edilen tüm detaylar haberimizde

Aktarılan son habere göre Mogan Enerji halka arz 28-29 Şubat ve 1 Mart tarihleri arasında talep toplama işlemlerini gerçekleştirdi. Bunun yanı sıra Artemis Halı da 27-28 Şubat tarihleri arasında talep toplamalarını tamamladı.

SPK’DAN ONAY ALAN HALKA ARZ VAR MI?

Yatırımcılar halka arzların işlem göreceği tarihleri heyecanla bekliyor. Bunun yanı sıra halka arz olacak şirketlerin olup olmadığı araştırılıyor. SPK’dan onay alan halka arza katılacak şirket var mı? Bu hafta yeni halka arz olacak mı?

BU HAFTA HALKA ARZ VAR MI?

Bu hafta halka arz var mı? Mogan Enerji Yatırım 3 iş günü boyunca talep topladı. Aktarılan habere göre 7 Mart tarihinde Mogan Enerji Yıldız Pazar’da işlem görecek.

Diğer şirket olan Artemis Halı ise 4 Mart Pazartesi günü Yıldız Pazar’da işlem görmeye başladı.

İlginizi çekebilecek diğer ekonomi haberlerinden bazıları:

Bu hafta halka arz olacak yeni bir şirket adı açıklanmadı. Konuya ilişkin detaylar geldikçe sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

SPK, her hafta güncel olarak onay alan şirketleri resmi olarak duyuruyor. Bu hafta için yeni bir talep toplama olmayacak.