Ev alacaklara duyuruldu! Ziraat Bankası 1,20 faizle 120 ay vadeli sıfır konut kredisi verecek!

Konut satın almak isteyenlerin nakit ihtiyaçlarına bankalar kredi imkanı sağlıyor. Belirli faiz oranları ile verilen konut kredisini müşterileri için sunan Ziraat Bankası, 10 milyon liraya kadar kredi vereceğini resmi internet sitesi aracılığıyla duyurdu.
Ev alacaklara duyuruldu! Ziraat Bankası 1,20 faizle 120 ay vadeli sıfır konut kredisi verecek!

Ev alacaklara duyuruldu! Ziraat Bankası 1,20 faizle 120 ay vadeli sıfır konut kredisi verecek!  - Nakit ihtiyacı olanlara bankalar kredi imkanı sunuyor. Bankaların taksit, faiz, vade ve kredi tutarı değişiklik gösterirken Ziraat Bankası'nın 10 milyon liraya kadar sunduğu sıfır konut kredisi müşterilere sunuldu. 

ZİRAAT  BANKASI SIFIR KONUT KREDİSİ

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine sunulan sıfır konut kredisi ile ilgili bilgiler resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu. Buna göre Ziraat Bankası, ''Konut Kredisi Hesaplama Aracı ile, almak istediğiniz kredi türünü seçerek, kredi tutarı, ödeme sıklığı, vade, faiz oranını kendiniz belirleyip ödeme planını oluşturabilirsiniz. Özel kampanyalarımız için şubelerimize başvurabilirsiniz.'' ifadeleri ile müşterisini konut kredisi hakkında bilgilendirdi. Sıfır konut kredisinin ödeme planını da paylaşan banka hesaplama aracını da müşterileri ile paylaştı. 

Ziraat Bankası tarafından sunulan sıfır konut kredisinde 500 bin liralık miktar için;

500 bin lira tutarındaki bir sıfır konut kredisi için 120 vade ve yüzde 1,20  faiz oranıyla verdiği konut kredisinin aylık taksit ödemesinin 7 bin 884 lira 4 kuruş olduğunu bildirdi. Söz konusu yıllk maliyet oranını da yüzde 15,7492 olarak açıkladı. 

Ziraat Bankası tarafından sunulan sıfır konut kredisinde 1 milyon liralık miktar için;

1 milyon lira tutarındaki bir sıfır konut kredisi için 120 vade ve yüzde 1,29 faiz oranıyla verdiği konut kredisinin aylık taksit ödemesinin 16 bin 4228 lira 72 kuruş olduğunu bildirdi. Söz konusu yıllk maliyet oranını da yüzde 16,8891 olarak açıkladı. 

Ziraat Bankası2nın sunduğu sıfır konut kredisi hakkında detaylı bilgi için bankanın resmi internet sitesi ya da şubelerini ziyaret edebilirsiniz. 

İlgili Haberler