Kredi çekeceklere güzel haber! Finansbank düşük faiz oranı ile 50 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Nakde ihtiyacı olan vatandaşların yüzünü güldürecek haber bu kez QNB Finansbank'tan geldi. Düşük faiz oranı ve 24 ay vade fırsatı ile 50 bin TL'lik ihtiyaç kredisi fırsatı sunuluyor.
Kredi çekeceklere güzel haber! Finansbank düşük faiz oranı ile 50 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Kredi çekeceklere güzel haber! Finansbank düşük faiz oranı ile 50 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor: Nakde ihtiyacı olan vatandaşlara güzel haber bu kez QNB Finansbank'tan geldi. Düşük faiz oranı ve uzun vade süresi fırsatları ile 50 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor. Son dönemlerde yaşanan olaylardan dolayı birçok ürün ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Vatandaşlar bu durumda nakde sıkıştı. İhtiyaçlarını karşılamak için bankaların sunmuş oldukları ihtiyaç kredisi avantajlarını araştırmaya başladılar. 

Birçok banka çeşitli avantajlar ile müşterilerine veya yeni müşterisi olanlara özel kredi fırsatlarını internet siteleri  üzerinden duyurmaya devam ediyor. Bu fırsatlardan biri de QNB Finansbank oldu. Finansbank internet sitesi üzerinden yeni Finansbanklı olan müşterilerine özel yüzde 1,39 faiz oranı ve 24 ay vade fırsatı ile 50 bin TL ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyorlar. Peki bu kampanyanın detayları neler? Örnek ödeme tablosu ve diğer tüm bilgiler haberimizde yer alıyor.

İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi fırsatlarını internet sitesi üzerinden duyurdu. Bu fırsatlar arasında yeni müşterisi olan vatandaşlara özel kredi avantajı sunduğunu duyurdu. Buna göre 50 bin TL'lik kredi için sunulan fırsatlar şöyle: 24 ay vade ve yüzde 1,39 aylık faiz oranı ile ihtiyaç kredisi avantajı sunulmaktadır.

Örnek ödeme tablosu QNB Finansbank'ın internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi kısmında belirtilmiştir. Bu tabloya göre aylık ödenecek taksit tutarının 2.565,60 TL olduğu görülüyor. Geri ödenecek tutar ise 61.574, 44 TL olarak hesaplanmıştır. İşte örnek ihtiyaç kredisi hesaplama tablosu..

QNB Finansbank internet sitesi üzerinden yeni müşteriler için sunulan bu fırsattan yararlanmak için size en yakın QNB Finansbank şubesine giderek gerekli tüm bilgileri alabilir ve başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bu fırsattan yararlanmak için yeni müşteri olunması gerekmektedir. Aylık faiz oranının yüzde 1,39 olduğu bu ihtiyaç kredisi kaçırılmayacak cinsten. 

İlgili Haberler