Aksigorta müşterilerine duyurdu! O işlemi yapan müşterilere 200 TL hediye edilecek

Sigorta şirketlerinin kampanya yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Müşterilerine 200 TL değerinde hediye çeki vereceğini açıklayan Aksigorta ise kampanya şartlarını duyurdu.
Aksigorta müşterilerine duyurdu! O işlemi yapan müşterilere 200 TL hediye edilecek

Aksigorta müşterilerine duyurdu! O işlemi yapan müşterilere 200 TL hediye edilecek - Sektöre adını yazdıran Aksigorta, müşteri memnuniyetini de önemsiyor. Birbirinden yeni kampanyalarını müşterileri için sunan Aksigorta, ''Yeni Yılda Evinizin Sigortası da Hediyesi de Aksigorta'dan'' ifadeleri ile kampanyasını açıklarken şartları da paylaştı. 

AKSİGORTA'DAN MÜŞTERİLERİNE 200 TL HEDİYE ÇEKİ

Resmi internet sitesi üzerinden açıklamaya yer veren ve 200 TL'lik hediye çeki kazanmak isteyenlere yönelik detayları açıklayan sigorta şirketi, ''Bu sene ilk kez konut sigortası yaptıran ilk 1.500 müşterimize CarrefourSA’dan 200 TL market çeki hediye! Siz de evinizin ve eşyalarınızın ilk sigortasını Aksigorta’dan yaptırın veya farklı şirketteki konut yenilemenizi Aksigorta’ya taşıyın, CarrefourSA’dan 200 TL’lik market hediye çekine hak kazanın!'' ifadelerini kullandı. İlk kez konut sigortası yaptıracak müşterileri için CarrefourSA marketlerde geçerli olacak 200 TL'lik hediye çeki fırsatından bahseden Aksigorta, kampanyadan faydalanmak isteyenlere de şartlı koşulları duyurdu. 

AKSİGORTA 200 TL HEDİYE ÇEKİ NASIL KAZANILIR?

  • Kampanyanın 1.500 adet market hediye çekiyle sınırlı olduğunu açıklayan Aksigorta, hediye çekinin tükendiği tarihten itibaren kampanyanın sona ereceğini açıkladı.
  • Müşteriler kampanya dönemi ve koşulları içerisinde kaç adet konut sigortası yaptırırsa o kadar market hediye çeki kazanma hakkına sahip olacak.
  • Müşteriler ilk market hediye çekini mobil app üzerinden, kalan hediye çeki hakkını da [email protected]‘ye mail atarak alabilecek.
  • Kampanyada satış kanalı ayrımı olmadan Aksigorta’dan konut sigortası yaptırmış olmak yeterli sayılacak.
  • CarrefourSA market hediye çeki kullanım süresi 18 Ocak 2023’ten itibaren 1 yıl olarak belirlenmiştir.
  • Hediye çekleri herhangi bir alt limit olmadan, istenilen tutarda kullanılabilir.

İlgili Haberler