Nakit arayanların borçlarını sildirecek tüketici kredisi! Ziraat Bankası'ndan 1,79 faizle 25 bin liraya kadar kredi

Bankalar müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla nakit imkanını çeşitli kredilerle sunuyor. Ziraat Bankası da müşterilerine 25 bin liraya kadar tüketici kredisi vereceğini açıkladı.
Nakit arayanların borçlarını sildirecek tüketici kredisi! Ziraat Bankası'ndan 1,79 faizle 25 bin liraya kadar kredi

Nakit arayanların borçlarını sildirecek tüketici kredisi! Ziraat Bankası'ndan 1,79 faizle 25 bin liraya kadar kredi - Bankaların müşterileri için sunduğu kredi destekleri devam ediyor. Birbirinden farklı kredi seçeneklerini vade, faiz ve taksit seçenekleri ile müşterilerine sunmaya devam eden bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan da 25 bin liralık tüketici kredisi desteği geldi. 

NAKİT İHTİYACI OLANA TÜKETİCİ KREDİSİ ZİRAAT'TEN

Nakit arayışı olan bireyler, bankaların kredilerine yönelirken Ziraat Bankası da bin liradan 25 bin liraya kadar tüketici kredisi vereceğini açıkladı. Resmi internet sitesi üzerinden duyuru yapan Ziraat Bankası bir de kredi hesaplama aracını müşterilerine sunarken 1,79 faiz oranıyla verdiği kredinin taksit tutarlarını da paylaştı. Bu kapsamda resmi internet sitesi üzerinden açıklamaya yer veren Ziraat Bankası, ''Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 36 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun.'' ifadelerini kullandı. Kredi özellikleri ile ilgili de bir açıklama yapan banka, ''Dilediğiniz ödeme seçenekleriyle esnek bir yapıya sahiptir.'' diyerek müşterisine bilgi verdi.

ZİRAAT BANKASI TÜKETİ KREDİSİ HESAPLAMA ARACI

Ziraat Bankası tarafından sunulan tüketici kredisinde; 

5 bin lira tutarında olan tüketici kredisi için 1,79 faizle 36 ay vadeli 203 lira 76 kluruş tutarında da taksit ödemesi olduğu bildirildi. 

Öte yandan tüketici kredisinde üst limit olan 24 bin liralık kredi için de 1,79 faiz oranı ve 36 vade ile aylık taksit ödemesinin de 977 lira 92 kuruş olduğu açıklandı.

İlgili Haberler