Özel sektör çalışanlarına müjde! Halkbank düşük faiz oranı ile 100 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Halkbank özel sektör çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi veriyor.
Özel sektör çalışanlarına müjde! Halkbank düşük faiz oranı ile 100 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Özel sektör çalışanlarına müjde! Halkbank düşük faiz oranı ile 100 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor: Özel sektör çalışanlarına güzel haber geldi. Halkbank düşük faiz oranları ile özel sektör çalışanlarını kapsayan ihtiyaç kredisi fırsatını internet sitesi üzerinden duyurdu. Buna göre özel sektör çalışanlarına özel faiz oranı fırsatı ile sunulan ihtiyaç kredisi detaylarını sizler için araştırdık. Peki Halkbank ihtiyaç kredisi avantajları neler? Faiz oranı ne kadar?

Son dönemlerde dünyada ve Türkiye'de yaşanan olaylardan dolayı birçok ürüne ve hizmete zam üstüne zam yapılmaya başlandı. Vatandaşların alım gücü bu zamlar karşısında iyiden iyide düştü. Hal böyle olunca nakit ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlar bankaların yolunu tuttular. İhtiyaç kredisi fırsatlarını değerlendiren vatandaşlar kendilerine en uygun olan kredi fırsatını değerlendirmek için araştırmalar yapıyorlar. Peki Halkbank'ın özel sektör çalışanlarına sunmuş olduğu bu kredinin detayları neler?

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

Özel sektör çalışanlarını kapsayan bu ihtiyaç kredisinde 25.000 TL'ye kadar tutarlarda faiz oranı yüzde 1,79 iken 25.001 TL ve üzeri tutarlar için faiz oranı ise yüzde 1,89'dan  başlayan faiz oranıyla sunulmaktadır. Ayrıca kredi ödemelerinde de bazı kolaylıklar sunulmaktadır. Buna göre Aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ve serbest ödemeli olarak kredinizi ödeyebilirsiniz. 

Kredi için üst limit banka tarafından 100 bin TL olarak belirlenmiştir. Ayrıca yasal mevzuat gereği kredi tutarı 50.000 TL'ye kadar vade 36 ay, 50.001 TL - 100.000 TL arası vade 24 ay, 100.001 TL üzeri vade 12 ay olarak sınırlandırılmıştır. Peki Halbank tarafından özel sektör çalışanlarına sunulan bu ihtiyaç kredisi için örnek ödeme tablosu nasıl?

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

Örnek ödeme tablosu üzerinden görüldüğü gibi 25 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için 36 ay vade fırsatı sunulmaktadır. Faiz oranı ise yüzde 1,79'dur. 100 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için ise 24 ay vade imkanı bulunurken faiz oranı ise yüzde 1,89'dur. Sizde özel sektör çalışanı iseniz size özel sunulan bu faiz oranların ile ihtiyaç kredisi için başvuru yapabilirsiniz. 

İlgili Haberler